lauantai 9. maaliskuuta 2013

Vielä vähän jäljellä...

Nyt alkaisi olotukset jo riittää. Kaksi edellistä yötä olen herännyt kellon tarkasti klo 03.00 ja uudelleen nukahtaminen on tapahtunut vasta lähepänä klo 05.00. Tuohon väliaikaan on mahtunut selkäkipuja, nälkää sekä koiran ulkoilutusta. Tänään heräsin lopulta 6.20 joten univelkaa on kertynyt pikkuisen. Päivän väsypiikkiä odotellessa...
Ainoa lohduttava asia tässä on se että kohta nämä ovat ohi. Vain muutama kitupäivä enää ja saan toivottavasti taas nukkua hyvin. Pöhnäolotkin ovat sitten jo historiaa.
 
Tarkoitus oli eilen tulla toivottamaan teille kaikille ihanille naisille oikein onnellista naistenpäivää mutta koska olot olivat melkoisen inhottavat ja pää ihan tyhjä niin päätin jättää kirjoittamisen välistä. Siispä toivotan teille naistenpäivää tällä tavalla myöhässä:
 
IHANAA MYÖHÄISTÄ NAISTENPÄIVÄÄ! <3 Venyttäkää naistenpäivää koko viikonlopuksi ja hemmotelkaa itseänne - olette sen ansainneet!
Itse tein kauan odotetun löydön kauppareissulla naistenpäivänä ja se on tämän näköinen:
 
 
Olen todella vouhkannut vuosia näiden "katoamisesta" ja nyt kun ne ovat vihdoin tehneet paluun voin sanoa olevani tyytyväinen. Ja olisivatko ne voineet ilmestyä kauppaan yhtään parempaan aikaan? Ei tosiaankaan. Kesken sytosuolahimo -huurujen ne sinne todella tupsahtivat. Eilen sitten hemmottelin itseäni sohvan äärellä Emmerdalea nauhalta katsoen ja näitä kauan odotettuja Kickersejä syöden <3
 
Nyt lähden valmistautumaan perheen kanssa aurinkoiselle peltolenkille sillä sain vihiä että sytohuurut poistuvat kehosta nopeammin liikunnalla. Testiryhmä siis kokoontuu ja katsomme onko väitteessä perää.
 
Ihanaa päivää kaikille ja kiitos taas kannustavista kommenteistanne <3


4 kommenttia: