maanantai 29. heinäkuuta 2013

Liikunnan haasteita!

HIPPULA hei ja vaikeat aamuherätykset!
 Olipa kertakaikkiaan vaikea nousta tänään sängystä alkavaan viikkoon. Lomarytmi oli jäänyt pahasti päälle ja sehän tietää ahkeraa iltavalvontaa ja sen myötä tiukkaa aamu-unta. Ei sopine työarkeen! Tästä se taas lähtee kunhan tajuan lähteä ajoissa vain nukkumaan.

Nyt on kuulkaa myös sellainen tilanne, että lomalla jäi liikuntapuoli aivan nolliin - tai no kävinhän minä hölkkäämässä huikeat 17 minuuttia Powerparkin leirintäalueella ;) Tässä sitä nyt sitten taas vannotaan uutta alkua tälle liikuntainnolle ja yritetään lunastaa lupaukset.

Haastoin siis itseni ja ilmoittauduin Fitfarmin Bikini Challenge -nettivalmennukseen ja 5.8. alkaen seuraavat 10 viikkoa elän jossain aivan muussa maailmassa kuin tässä nykyhetkessäni. Hyvästi herkut ja löhöpäivät - tervetuloa terveellinen ruokavalio ja järjetön liikuntaspurtti! Katsotaan mihin syöpämuijasta on ;)
Haluan pitää edes jonkinlaista pientä "treenipäiväkirjaa" ja mietinkin, että pitäisikö minun perustaa uusi blogi  vain BC -höpötyksiä (ja omia muistiinpanojani) varten kunnes sitten taas tulin järkiini ja tajusin että tämä blogihan on minun elämää TÄSSÄ JA NYT ja se mitä minun elämässäni on meneillään, kuuluu juuri tänne <3 Eihän tämä blogi tähän päivään mennessäkään ole koostunut pelkästään aiheesta:


Siispä 5.8. alkaen, kymmenen viikon ajan päivityksissäni tulee olemaan myös ripaus treenipäiväkirjaa. Koittakaa siis kestää!
Olen myös ilmoittautunut ystävieni kanssa Midnight Runille (31.8.2013) enkä todellakaan vielä tiedä miten ajattelin juosta 10 km ja pysyä vielä hengissä? 
Aloitin harjoittelun lauantaina ystävieni kanssa 4 km yhteislenkillä ja loppumatkasta hyydyin totaalisesti... Vaan mitä tekee yksi rakkaista ystävistäni - jättäytyy vauhdin huumasta ja juoksee luokseni, ottaa kädestäni kiinni ja sanoo: "Jaksat kyllä! Me jaksetaan!" Ja niinhän me sitten jaksettiin <3
Sitähän se on ollut koko sairauteni(kin) ajan - ystävät tukevat ja heihin voin aina turvautua! 
Kiitos murut että olette olemassa <3 Kyl te tiiätte....

Nyt olen sitten valmistautunut tuleviin juoksuharjoituksiin uusin varustein. Kävin tänään ostamassa itselleni uudet juoksukengät, kännykkävyön käsivarteen, sekä juoksuvyön kera neljän pienen juomapullon! Mahtava setti kertakaikkisesti ja koko lenkin kruunasi tietysti kuulokkeet (ja Spotify). En edes ymmärrä miksi ihmeessä olen koskaan juossut ilman musiikkia? Ilmankos on maalaismaisemat tuntuneet yksitoikkoisilta, mutta annas olla kun korvissa rokkaa Bonnie Tyler - Holding out for a hero, ei voi kuin viuhtoa hyvällä fiiliksellä eteenpäin!

Kopukat

Viimeisenä, muttei suinkaan vähäisimpänä koko setin kruunasi vielä koiran kanssa "ehdoton" juoksuvyö, joten kädetkin saivat huitoa täysin vapaana koko lenkin ajan (ja koira tietysti avitti ylämäet;)
Nyt lähtee sitten samalla Kinan kertyneet kesäkilot ja syöpämuijan kunto kohti korkeuksia <3

Hikinen syöpämuija
Nauttikaa ja tehkää asioita joista tulette onnelliseksi <3 

7 kommenttia:

 1. Hei! Luin jokin aika sitten koko blogisi läpi, ja nyt olen tässä miettinyt, että mitenkähän ilmaisisin sen, kuinka paljon ihailen asennettasi. Kaikki lauseet tuntuvat jotenkin latteilta, joten ajattelin tälleen tulla nostelemaan suuren suurta kuvitteellista hattua sulle :D Sä olet kyllä mun idoli tässä elämänasenneasiassa!

  Ja hei, samassa BC-joukossa sitten ollaan! Eli mä ainakin oikein mielelläni luen täältä myös treenijuttuja. Innolla odotan tulevaa 10 viikkoa :)


  -Hanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi KIITOS! Tämmösiä on niin ihana lukea ja tuun niin hyvälle mielelle! <3 Tsemppiä myös omaan BC-urakkaasi! FB:ssä varmaan nähdään ;)

   Poista
 2. Ihanat lenkkarit...tahtoo kanssa...:)
  Soitin eilen juuri eräälle liikunnanohjaajalle, josko tekisi minulle kuntosaliohjelman...oli vielä tämän viikon lomalla, muuta ensiviikolla sitten...jos en tule katumapäälle...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih kiitos! Itsekin kovasti tykästyin noihin lenkkareihin!! Ja äläs nyt katumapäälle tule kun salillakin on niin mukavata! Tsemppiä kuntosaliharjoitteluun!!

   Poista
 3. Samassa veneessä ollaan BC:n kanssa! On se niin ihanaa että on tommosa ystäviä! Ja sitten on vielä semmoset rohkaisusanat täältä, että guugleta juoksukoulu ja noudata sitä ohjetta niin kympin kuntoon päsee oikeesti tosi nopsaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä idea tuo juoksukoulu!! :) Kiitos siis vinkistä ja tsemppiä myös sinulle BC -urakkaan! Hyvin se menee ;)

   Poista
 4. Ihana tämä sun blogi! Ja aivan mielettömät nuo NIKEt!! Huh! Paljonko maksoi ja mistä ostit? Mikä malli tuo on?

  Ja tsemppiä BC'en vielä täältäkin kautta!

  VastaaPoista