keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Osastolta terveisiä

Täällä ollaan taas. Niin jämptisti eilen vannoin marssivani naikkarille vaatimaan dreenin poistoa mutta enpäs aavistanut mitä tapahtuu. Lääkäri määräsi minut osastolle saamaan antibiootteja suoraan suoneen. Täällä sitä nyt makoillaan hiljaisuudessa yksinäisyydessä ihastuttavat vaaleanpunaiset vaatteet päällä ja dreeni se on vaan ja pysyy!
Lääkäri puhui "muutaman päivän osastohoidosta"mutta hoitaja veikkasi että pääsen viimeistään lauantaina pois. Tähtään itse kuitenkin perjantaihin. Olen saanut vasta yhden tiputukseen antibioottia ja hurjan määrän muita lääkkeitä ja nyt alkaa jo olo helpottamaan huomattavasti. Pahaa oloa ei ole ja voimiakin tuntuu olevan enemmän - sikäli kun niitä tässä pötköttäessä hirvittävästi tarttis.
Tulehdusarvot olivat koholla mutta lukemat eivät olleet kuitenkaan päätähuimaavia joten kotiinpaluu toiveet ovat realistiset :)

Outi kävi taas ilahduttamassa olemassaolollaan mikä oli tosi ihanaa ja äitikin viihtyi oikein vierailuajan ylikin :) Iskäkin antoi mulle ipadin tänne mukaan ettei tylsyys iske. On ne vaan ihania <3

Nyt soitto kotiin kuinka mies pärjää lasten kanssa (aivan kuin siitä nyt olisi jotain epäselvyyttä. Mutta kun me äidit ollaan niin korvaamattomia ;)
Täytyy kyllä miehelle näin julkisestikin hattua nostaa kun on niin uskomattoman hyvin jaksanut lapset kuskata sinne tänne muun kiireen ohella <3 

Hauskaa iltaa kaikille:)

P.s. Kiitos naapurit kun otitte Venlan taas koulusta hoitoon <3
Kiitos myös Susann kärsivällisyydestä koiranhoidon kanssa. Korvaamaton kasvattaja <3

6 kommenttia:

 1. jaksuja <3 koitat vaa löytää niit hyvii puolii ku siellä makoilet...valmis ruoka (namnam) ym ym :D

  VastaaPoista
 2. hei! Hyvä kun pääsit nopeasti hoitoon ja yritä kestää...Suoneen annettavat antibiootit tehoavat niin paljon nopeammin ja tehokkaammin että pysy nyt vaan siellä niin kauan kuin tarvis on! Muuten käy pian niin että ravaat tuota kodin ja sairaalan väliä useammankin kerran.Terveisin "sieltä sairaalasta":) Paranemisia sulle!

  VastaaPoista
 3. Terveisiä sinne sängynpohjalle! Sairaalassa makaaminen ei ole herkkua, mutta toisaalta on hyvä että oot nyt tulehdukses kanssa hyvässä hoidossa. Pidän kovasti peukkuja että pääset sieltä pian pois. Eikä vähäisin syy ole suinkaan se, että päästäis viettämään mukavaa aikaa yhdessä lauantaina lasten ja monien ystävien kanssa. :)

  Laura

  VastaaPoista
 4. Moikka :)
  Mä täältä toisesta sairaalasta toivottelen tsemppiä. Tääl on kans juossut vieraita. Onneks tää on ihan Liisan naapurissa niin sain eilen justpaistettuja lettuja ja kahvia :)
  Tänään tuli Kaija ja Timo suoraan sieltä sun luotas ja toi mulle kimpun ruusuja ja cokista jeeeee.

  Veikko

  VastaaPoista
 5. Voi Noora.. Luen sun blogia töissä odotellessa.. Ehkä virhe koska vollotan kohta niin että mummot hoitaa mua enkä mä niitä:-D tsemppiä parantumiseen ja niihin huonoihinkin päiviin<3 Oot kyllä aivan mielettömän vahva ja ihana ihminen! Sun kirjoitus antaa kyllä varmasti voimia muille vasta sairastuneille...
  Terkut perheelle!<3 mä YRITÄN mennä tekemään töitäkin;-)

  -Irina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos irina!! Ihanaa jos olen viestittänyt blogini kautta noin lämpimiä tunteita :-) Ihmisenä tässä on nyt tarkoitus kasvaakin joten olen siis oikealla suunnalla :-)
   Kylläpä lämmitti mieltä <3

   Poista