tiistai 30. lokakuuta 2012

Vähän valitusta...

Nyt on pakko tulla kirjoittamaan tästä karmeasta ja avuttomasta olosta jotta aika ei kultaisi muistoja täysin ;)
Olo on siis ihan karmea... fyysisesti. Kipuja kainalossa ja rinnassa. Hirveää kiristystä ja oikean käden voimattomuutta. Tuntuu ihan typerältä olla täysin avuton.

Tulehdus on mielestäni pahentunut ja huomasin itse tarkemmin rintaa tutkiessani että tulehtunut kohta ei olekaan itse leikkaushaava vaan tuo dreenin sisäänmeno -kohta. Lääkärihän ei kurkannut teippien alle lainkaan enkä tiedä olisiko sillä ollut merkitystäkään.
Jokatapauksessa olo on nyt niin kertakaikkisen tukala että minä marssin huomenna uudestaan Naistenklinikalle ja vaadin saada tuon dreenin pois. Ei tästä tule muuten yhtään mitään!
En saa edes saippuaa pumppupullosta painettua ilman järkyttäviä kipuja. Saatika edes nostettua kättä sille kyseiselle pumppupullolle. Todella todella toivon että tämän on vain hyvin väliaikaista.

Huomaattekos, kaikesta ei tarvitse aina löytää positiivisiakaan puolia vaan jos tuntuu siltä että ottaa päähän niin silloin valitus on kertakaikkisen sallittu!

Toivottavasti huomenna paremmilla fiiliksillä ILMAN olkalaukkua......!

2 kommenttia:

  1. Kestää muutaman päivän ennenkuin antibiootti tehoaa ja nyt on erittäin tärkeää että kaikki erite tulee haavasta ja kudoksesta ulos joten voi olla ettei dreeniä pystytä poistamaan.Tai jos poistetaan niin pelkät punktiot eivät riitä vaan dreenin ulostuloaukko pitää pitää auki ja eriteonkaloa huuhdotaan ja sidoksia vaihdetaan pari kertaa päivässä.Mutta huomennahan se selviää kun menet näytille.Joillain tuo nesteentulo voi jatkua viikkoja,jopa kuukausia,ja vaatii viikottaisia punktioita.Mutta tuo akuutti tulehdus nyt on tietysti hoidettava ensin pois.Voimia sulle!

    VastaaPoista
  2. voi murmeli. toivottavasti saat avun ja olo alkaa helpottumaan pian, senkin pieni kassialma <3. kauniita unia.
    t.anonyymi ystäväsi pauliina.

    VastaaPoista