lauantai 13. lokakuuta 2012

Roosanauha

Aloitetaas eilisestä mukavasta päivästä.
Foreverilla vietettiin Roosanauha- päivää joten jäsenet saivat ottaa ystäviään tunneille mukaan. Lähdimme siis tyttöporukalla kahvakuulatunnille ihka ekaa kertaa ja olipa varsin rankka kokemus.
Tunnin jälkeen menimme ystäväni Johannan luo saunomaan, syömään ja parantamaan maailmaa. Oli aivan ihana päivä!! Kiitos tytöt! :)
Ja kaikille minusta huolehtiville ilmoitus : Ei mitään hätää! Siskoni nimittäin hommasi minulle lääkityksen kohdalleen:


Jos näillä en parane, niin en sitten millään :)

Tänään sitten toinen ihana päivä. Lähdettiin lähes samalla tiimillä Roosanauha -lipaskerääjiksi Helsingin Narinkkatorille aamusta. Oli kylmä mutta tuli niin uskomattoman hyvä mieli kun ihmiset kävivät "kantamassa kortensa kekoon" pienillä teoilla. Nuorten miesten osallistuminen yllätti positiivisesti.

Tässä meidän huipputiimi:


Tänään meillä olisi ollut naapurissa juhlat mutta tuli jo tuossa viikolla sellainen olo etten ole hirvittävän suurella juhlatuulella ja tiesin naapureidemme ymmärtävän tilanteen joten päätimme jättää juhlat tällä kertaa väliin. Lapset ovat kuitenkin hoidossa joten päätimme miehen kanssa että nautimme tänään rauhasta kahdestaan. Nämä hetket ovat ainutlaatuisia. Kiitos siis äidille ja anopille :)
Nyt tunnelmaa luo kynttilät ja takkatuli. Siispä siirryn kullan kainaloon nauttimaan tästä harvinaisesta hetkestä <3

Oikein ihanaa iltaa kaikille ja ystäville haluan taas lähettää isot kiitokset!

Tässä lopuksi haluan vielä muistaa rakkaan ystäväni kissaa, joka nukkui tänään pois.

Lepää rauhassa Pikku-Kitty

3 kommenttia:

  1. <3 aina mulla kastuu silmät ku luen sun postauksia.

    VastaaPoista
  2. ja mulla, aina vaan. ja kiitos muru<3.
    ps. varmaan tulee nimettömänä ku en osaa luoda mitään nimeä tai tiliä. Yllättävää. mutta tutut varmaan tän kuvauksen perusteella jo tunnistaakin :D. oot rakas <3

    VastaaPoista