tiistai 25. kesäkuuta 2013

Kun tukka läks -fiiliksiä!

Ugh - ulkona vallitsee kammottava lämpöaalto! Onhan se ihanaa kun on kesä, mutta jotain rajaa näihin helteisiin. Tämä tietänee myös todennäköisesti _ei toivottuja_ ukkosia - HYRR!
Kävin eilen läpi kuvia sairauteni alkuvaiheista ja vaikka siitä ei ole kauaa kun kuvat on otettu niin jotenkin niin moni asia on jo muuttunut. Uskomattoman paljon tapahtui lyhyessä ajassa. Nyt sitä vasta osaa katsoa tuota aikaa jotenkin "rauhallisin" silmin kun ei ole enää itse tilanteessa (ja sytopöllyissä) läsnä.
Kaikkein eniten tunteita herättävä löytö oli kuitenkin video, jossa hiukseni ajetaan pois. Koska en vielä eilen saanut kysyttyä kaikilta videossa näkyviltä henkilöiltä lupaa julkaista videota niin päätin tehdä pikaisen kuvasarjan tunnelmista:
Nyt olen kuitenkin saanut luvan julkaista videon ja haluan jakaa sen teille. Toivottavasti ilon ja jännityksen tunteet välittyvät myös ruudun sille puolelle. Videon kuvaushetki oli yksi ikimuistoisimmista koskaan.
Jollekin tämä saattaa olla vain video siitä kuinka "yks muija vedetään kaljuksi", mutta minulle se on paljon enemmän.
Olen NIIN kiitollinen että tämä tapahtui juuri ystävieni läsnäollessa - se teki tästä paljon helpompaa ja hauskempaa! <3
Tässä kohtaa haluan kiittää tuhannesti parturiani Saria sekä ystäviäni Maijaa, Pauliinaa, Lauraa, Ristoa, Jania x 2 + kaikkia hengessä mukana olleita! <3
Video löytynee täältä (enkä saanut tätä videota jostain syystä tähän omaksi ikkunaksi):

Kutsumaton vieras - Syöpämuijalta lähtee tukka

Tässä myös rakkaan tukikaljuystäväni "leikkuuvideo" joka harmillisesti katkeaa ennen kuin kuula koristaa päätä akun loppumisen johdosta. Laitoin kuitenkin kuvia loppuun niin tulee homma selväksi ;) <3

P.S. Jos taustalla näkyy harvinaisen mauttomiin asuihin pukeutuneita henkilöitä, se johtuu vain illan teemasta ;)
Tähän hätään ei muuta! Pakko vaan nyt fiilistellä näitä jännittäviä muistoja!

5 kommenttia:

 1. Olipas hauskan näköistä puuhaa :) Itselläni on muutaman viikon ollut kalju, mutta en ihan noin hyvin istu kalju päähän kuin sinulle. Nopeasti ne kasvavat takaisin kuten sinullakin tänä päivänä kuvista päätellen on jo kaunis lyhyt tukka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anonyymi - hauskaa se todella oli :) Ja Kaljukin oli ihan hauskaa vaihtelua ;) <3

   Poista
 2. Kovin iloiselta tilaisuus näyttää ja sinulta se hymy hyydy koskaan...:)
  Olet ihana♥

  VastaaPoista
 3. Silmäkulmat kyllä vähän kostui, etenkin tuosta sun leikkuuvideosta. <3 Sulla on upeita ystäviä ympärillä. Oot todella rikas. Muuta ei pysty sanomaan. Tunteita herättävät videot kertakaikkisesti!!

  VastaaPoista