perjantai 30. elokuuta 2013

Viikonloppu tervetuloa!

Perjantai on saapunut keskuuteemme ja nyt kyllä pitkästä aikaa voin erittäin kiireisen työviikon päälle sanoa sen jopa olevan odotettu! Pieni rentoutuminen tekee ihan hyvää varsinkin tämän kammotavan flunssan kourissa ja maanantaina sitten taas tukka putkella duunihommia! :) Eihän ne työt tekemällä lopu vai miten se meni...

Huomenna on sitten Midnight Run -päivä ja surukseni joudun omalta osaltani sen skippaamaan. Flunssa vei sittenkin voiton kaikesta toiveajattelusta huolimatta ja pakkohan se on myöntää, että harmistus on todella suuri. Niin paljon olin itselleni uhonnut pystyväni siihen ja nyt en pääse haastamaan itseäni kuitenkaan :(
Onneksi ihana sisko lohdutteli, että ensi vuonna hikoilemaan sitten yhdessä naisten kymppiin taas!
Täältä kotisohvan pohjalta nyt sitten lähetän suuret kannustukset meidän Midnight Run -juoksujengille! Hyvä TYPYT! <3

Ei mene tämä viikonloppu sunnuntainkaan osalta ihan nappiin, sillä olimme jälleen ilmoittautuneet Kinan kanssa uudestaan taipumuskokeisiin ja saaneet paikankin sieltä, mutta taipparihaaveet kariutuivat melko nopeasti, kun selvisi ettei Kina ollutkaan kelvollinen kokeeseen yhden päivän lääkityksen johdosta. Takakannuksen kynsiäksidentti toi Kinalle yhdeksi päiväksi särkylääkityksen, eikä täten päässyt osallistumaan kokeisiin. Kina voi kyllä tällä hetkellä oikein hyvin ja uskaltauduttiin jo pellollekin köpsyttelemään!

Se on syksy ny <3
Dieetti sujuu mallikkaasti, mutta voi että minkä muu perhe tänään teki. Lähtivät vartavasten ostamaan lapsille perjantainameja - IRTOKARKKEJA <3 Voi NYYH ja NUUH!
Tyttäreni palasi reissulta suu täynnä karkkia kysyen: "Äiti - saatko sä jo syödä karkkia" ja kun vastasin kieltävästi, hän sanoi: "Mä otin sulle näitä sun lemppari sienikarkkeja - säästän ne sulle ensi viikonlopuksi kun saat syödä namia" <3
Pakko antaa kuitenkin miehellekin papukaijamerkki, sillä hän ei ostanut itselleen YHTÄÄN namia! En saata vieläkään uskoa, että hänenkin treenikautensa on kestänyt jo kahden viikon ajan! Hänen ruokavalionsa ei ole niin tiukka kuin minun, mutta isoja muutoksia on kyllä silti ruokavaliossaan ja arjessa muutenkin tehnyt. JES!

Ja sitten - olen tainnut unohtaa tehdä perinteisiä "kuukausittaisia" tukkapäivityksiä, joten tässä taas epävirallinen sellainen. Tältä tää pehko nyt näyttää (ja voin vakuuttaa, ettei se todellakaan asetu mitenkään)

MÖÖ!
Näihin kuviin, näihin tunnelmiin ja HITSIN ihanaa viikonloppua kaikille! <3

P.S. Tilasin Nuthatilta mahtavan treenipipon (joka kyllä näemmä kulkeutuu päässä ilman treeniäkin) ja voi että oon tyytyväinen <3

YEAH!

8 kommenttia:

  1. No voi harmitus, että piti sitten olla sen flunssapöpön noin sitkeä! PÖH!!! :/
    On tuo sinun tukka kyllä tuuhea ja itsepäisesti kasvavan näköinen - menee miten haluaa. Liekö sellaista tököttiä edes keksitty, joka tuon pitää kurissa ja nuhteessa...? :D Mutta mahtavaa on, että noin tuuhea ja muhkea tukka on kasvamassa. Onko se aina ollut luonnostaan noin tumma?

    Hyvää viikonloppua, kaikesta huolimatta! Kyllä sinä jotain mukavaa tilalle keksit <3

    Kata

    PS. Rohmin aina pussista sienikarkit ekana :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kata <3 Tukka on ollut syntyessä tumma, koululaisena vaaleampi ja aikuisiällä taas näemmä tummunut ;) Mutta kyllä - pääasiallisesti tummaa pukannut!
      Ja ei - sellaista tököttiä ei ole vielä löytynyt joka pitäisi tämän kurissa :D

      Poista
  2. Hieno tukkahan sinulla on. Niin pitkä kuin lyhyt sopii kauniisiin kasvoihin. Flunssa iskee kun iskee, ei sille mitään voi. Kyllä sinä vielä pääset haastamaan itsesi myöhemmin. Rauhaisaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  3. Kivannäkönen tukka sulla. Mielestäni sopii sinulle erittäin hyvin!!
    Ja pikaista paranemista! -Tarja

    VastaaPoista
  4. Oliko tuo pipon teksti sun oma keksimä vai onko valikoimassa tollanen? Hieno! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole omakeksimä - meidän BC -ryhmästä tehtiin melkosen suuri tilaus tuonne. Tuolta Nuthatiltahan saa oikeastaan melkeen mitä vaan kun kysyy :) <3 Myös noita pipoja saa ....!!

      Poista