perjantai 23. marraskuuta 2012

Eikö vieläkään?

Ensimmäinen vuorokausi ilman kortisoneja takana ja mitään muutoksia olossa ei ole tapahtunut. Jihaa!
On tietysti mahdollista, että nuolaisen ennen kuin tipahtaa mutta pakko myöntää että odotin jo todella paljon pahempia oireita - jos hetkittäisiä väsykohtauksia ei oteta huomioon.
Vain pieniä luukolotuksia tuntuu jaloissa mutta ovat hyvin hyvin pientä valitettavaksi.
Kävin naapurin kanssa koirien kera taas tunnin lenkillä ja sekin teki todella hyvää. Tasaisen rauhallista kävelyä metsämaastossa <3
 Tyttö tulee kohta koulusta ja päätin ottaa tällaisen aivan kertakaikkisen hiljaisen rentoutushetken sohvalla ennen sitä. On niin ihana jakaa ajatuksia kirjoittaen tällaisessa aivan hiljaisessa ympäristössä.

Toivoin kovasti että postilaatikko olisi tänään kolahtanut ja tuonut tullessaan HUS:lta maksusitoumuksen peruukkia varten. Olisin niin mielelläni hakenut peruukin jo ensi viikolla sillä tulossa on yhdet pikkujoulut ja nähtäväksi jää tippuuko hiukset ennen juhlia - vai peräti paikanpäällä. Siinähän olisikin ikimuistoiset pikkujoulut. Nämä kyseiset pikkujoulut ovat tosin varmasti osuvammat juhlat johon hiusten tippumisen voisi ajoittaakin - nimittäin vertaissiskojen pikkujoulut <3
Siellä -jos jossain ymmärretään tippuvan hiuksen päälle :)

Nyt suljen silmäni hetkeksi jotta jaksan päivän pirteänä loppuun asti.
Ihanaa viikonloppua <3

Tukipipo :)

2 kommenttia:

 1. Pikkujouluissa onkin kätevää vetästä pukin parta päähän, jos yhtäkkiä tipahtaa kaikki hiukset! ;)

  Hienoa kuulla, että oireet ei ole ollut mitään hirveen kauheita. Ihmismieli osaa yleensä pelätä pahempaa kuin todellisuus sitten onkaan.

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Tuo Adelhaidin pukinparta-vinkki olikin ihan huippu! :)

  Olen myös iloinen puolestasi ettei oireet ole olleet pahempia. Muista levätä!

  VastaaPoista