sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Mitä syöt?

Aivan huikea viikonloppu takana. Talo täynnä perhettä ja ystäviä talotalkoiden sekä illanvieton merkeissä.
Naiset auttoivat kodin siistimisessä ja miehet rakensivat keskeneräistä saunaa. Koirakin oli hyvässä hoidossa.
On laulettu, itketty ja naurettu.
Erityistä herkkyyttä aiheutti Johanna Kurkelan biisi jonka Pauliina niin kauniisti eilen lauloi:

Johanna Kurkela - Ainutlaatuinen

Kiitos tuhannesti kaikille läsnäolijoille <3
Sauna ei aivan valmistunut mutta naapurit pitävät huolen että pääsen ennen tiistain sytoja vielä nauttimaan löylyistä. Tänään menemme siis naapuriin lettukesteille ja saunomaan. Mahtavaa!

Sain siskoltani eilen yllätyksenä kirjan nimeltään "Suojaa ruoasta". Voin vain lämpimästi suositella ihan teille kaikille. 
Ruoan merkitys mm. syövän ehkäisyssä ja hoidossa on aivan valtava. Nyt voi vain miettiä että olisinpa vain lukenut kirjan jo aiemmin ja perehtynyt ruoan merkitykseen paljon paremmin ennen tätä. 
Sairastumiseni syyllä ei ole tässä vaiheessa mitään merkitystä mutta voin vain väittää ettei asiaa ole auttanut läpi elämän kestänyt epäterveellinen ruokavalioni. Toivon, että voin tämän myötä herättää kaikkia miettimään jo ennaltaehkäisevästi mitä kukin suuhunsa laittaa.

Seuraavassa vain murto-osa pelkästään vihreää teetä koskevasta infosta joka löytyy kirjasta:

"Pari kuppia vihreää teetä päivässä voi olla terveytesi kannalta hyvä investointi. Teen sanotaan tehostavan kalorinpolttoa, laskevan verensokeria, estävän stressiä ja vähentävän henkistä väsymystä sekä dementiaa, hidastavan vanhenemista ja vähentävän syöpäriskiä.
Laboratoriotutkimuksissa vihreä tee on pystynyt hidastamaan kasvaimen kehitystä tai estämään sen kokonaan niin paksusuolessa kuin maksassa, rinnoissa ja eturauhasessakin. 
Karoliinisessa Instituutissa tehdyn tutkimuksen mukaan vihreä tee voi ehkäistä kasvainten verisuonten muodostumista ja sitä kautta myös syövän leviämistä muihin elimiin.
Jotkut tutkijat väittävät, että jos länsmaissa alettaisiin juoda enemmän vihreää teetä, se näkyisi syöpätilastoissamme."

Tässä siis kaikille ajatuksen aihetta :)

Nyt valmistaudun hakemaan koiran hoidosta ja siirtymistä lettukesteille herkuttelemaan.
Oikein oikein ihanaa iltaa kaikille teille <3 

Huomenna tuomionpäivä - toivottavasti pääsen tuulettamaan teille hyvät uutiset!
<31 kommentti:

  1. Hei, kun kerroin tutuille syövästäni he olivat ihmeissään - siis sinä, joka olet aina syönytkin niin terveellisesti sairastuit suolisyöpään. Ajattelen, että siitä huolimatta, en sen takia:) Tosiasiassa geeneillä taitaa olla aika paljon asian kanssa tekemistä, minulla on tätä suvussakin. Mutta viiden lapsen äitinä olen kyllä koko aikuisikäni syönyt ja syöttänyt toisille terveellistä, lisäaineetonta perusruokaa...

    VastaaPoista