torstai 6. kesäkuuta 2013

Onnellinen päivä!

Ihana aurinkoinen päivä ja iloinen aamuherätys. Äitini oli laittanut minulle viestin joten aloitin aamuni lukiessani tämän: "Onnea 28 -vuotiaalle! Niin nuorelle, mutta niin paljon eläneelle <3 T. Äiti"
Siinä olivat tämän aamun taikasanat jotka sai minut todella onnelliseksi. Olen ollut aina tällainen "hetkessä eläjä" joten äiti puki sen nyt viestiin tällä tavalla kauniisti ;)
Tässä sitä nyt siis ollaan 28 -vuotiaana ja aika onnellinen siitä etten mennyt kupsahtamaan syöpään 27 -vuotiaana - aikamoinen saavutus tässä tilanteessa. Vuosi kerrallaan.... :)
SITÄPAITSI kävin miettimään niinkin vakavaa tilannetta kuin jos olisin kupsahtanut tuosta vain ennenaikaisesti, niin minultahan olisi jäänyt Emmerdalen monet juonenkäänteet ihan näkemättä! Huhhahhei!
nim. "lievästi addiktoitunut ja kesätauko on kohtuuton"

Sitten ruoka-aiheisiin. Löysin tänään kesän ensimmäiset pensasmustikat ja TAIVAS että oli hyvää. Enpä muistanut miten järjettömän hyviä ovat - ja vielä terveellisiäkin. Voin sanoa että pesee karkit mennen tullen. 

Nammmm!
Mietityttämään vain jäi että onkohan liialla käytöllä haitallisia vaikutuksia - tuli tänään syötyä varmaankin litra.... ups!
Ja kaalia on tullut syötyä kiltisti päivittäin - niistä tosin koituu aivan luvaton määrä erinäisiä kaasuja. Pitänee niinä hetkinä toistaa itselleen vain sanat "syöpä pois syöpä pois syöpä pois" :) 
Muutenkin ruokavalio on ollut ihan fiksu - tai sitten (lyhytkin) aika kultaa muistot.

Tapasin tänään päiväkodin käytävällä tyttäreni vanhan päiväkotitädin - joka ei ollut tunnistaa minua "kesätukan takia". Vastasin hänelle intopiukeena että "ei tämä ole kesätukka ku syöpätukka" - ja vasta sen jälkeen tajusin miten kilahtaneelta kuulostin. Naama kuin naantalin aurinko, fiilikset ihan katossa ja täräytän sanan "syöpä" ilmoille kuin minkäkin ilouutisen. Nyt jos koskaan sain tärähtäneen leiman otsaani - jos se tätä ennen on ollut jotenkin epäselvää ;)

Hetki sitten sain hoitooni siskon kolme pientä pipanaa joten iltapuuhat alkakoon viiden lapsen voimin. Tänään on ollut superiloinen päivä ja toivon yhtä iloista iltaa myös kaikille teille <3

17 kommenttia:

  1. Joo juurihan se noin järjettömältä kuulostaa - naama kuin naanatalin aurinko (onnellinen kun lisäaikaa sai) ja syövästä puhua pulputtaa. Säikähtää herkimmät ja leimaa kajahtananeeksi.

    Muista kurkuma ja pippuri joka päivä, ja tosiaan jogurttijutussa sen maku ei tule esiin että pystyy päivä toisensa jälkeen sitä syömään!

    VastaaPoista
  2. Minä aikanaan mietin pappani kuoltua, että nyt se ei saanut koskaan tietää Mika Häkkisen voittaneen F1 maailmanmestaruuden. Että voi tuota ihmisen ajatuksenjuoksua... :D
    Tuore mustikka löystyttää vatsaa, siihen lisättynä kaalin tuomat ilmavaivat lisähöysteenä niin hallelujaa, kyllä perhe kärsii. Varo ettet joudu sohvalle yöksi ;)
    Mukava kuulla, että päiväsi on ollut onnellinen :)

    Kata

    VastaaPoista
  3. Hah hah, itsekin oikein toivon, että tulisi äkkiä syksy ja Emmerdale :) No voihan tuohon toiveeseen vähän vaikuttaa nämä meneillään olevat hoidotkin (2. docetakseli tällä viikolla).
    Innolla odotan myös aikaa, että hoidoista pääsee ja matkalle jonnekin ja ns. normielämään :) Kuulostat niin positiiviselta, että itsellekin tulee hyvä mieli kirjoituksistasi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Murehtimisella ei saavuta oikein mitään joten näillä mennään mitä on annettu ;) Todella paljon tsemppiä hoitoihin! Kummasti arvostaa tätä "normaalia" elämää sytojen jälkeen <3

      Poista
  4. Kiitos kannustuksesta. Unohdin sittenkin tuossa yllä onnitella näissä kortisonihuuruissani :) Oikein paljon Onnea synttärisankarille!
    T. Emmerdale-fani

    VastaaPoista
  5. Myöhästyneet onnittelut ihanainen! <3

    VastaaPoista
  6. Heippa ja onnea synttäreiden johdosta! Olen seurannut sun blogia jonkin aikaa ja nyt uskaltauduin kommentoimaan :) Jokaisen postauksesi olen lukenut ja jokapäivä käyn katsomassa onko sulta tullu uusia päivityksiä. Olen niin kateellinen sun positiivisesta asenteesta! Ihanaa kesän jatkoa ja onnellisia sekä aurinkoisia päiviä teidän koko perheelle :) Terv. Emppu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Emppu kauniista sanoistasi - ja ihan turhaan olet kateellinen - nyt vain vahvistamaan sitä omaa positiivista asennetta :)

      Poista
  7. Oikein hyvää syntymäpäivää, monta kertaa nämä sun kirjoituksesi ovat ne sanat, jotka piristävät ja pelastavat mun päivän :). Hienoa, että laitat hyvän kiertämään, kiitos taas kerran tästä blogista <3

    VastaaPoista
  8. Nämä sun kirjoitukset on niin huippuja, ihana, että jaksat viljellä myös huumoria raskaasta asiasta ja ihana rttä "uskallat" olla välillä myös vähän tärähtänyt ;). Sinunlaisia ihmisiä pitäisi olla enemmänkin, olisi ihana "omistaa" kaltaisesi ystävä :)

    VastaaPoista