sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Akkujen latailua!

Sanoinkuvaamattoman upea mökkiviikonloppu takana "Siskojen" seurassa <3
Nyt voi sanoa, että onpahan taas ladattu henkisiä akkuja arkea varten! Kahden kuukauden tipattomuuskin päättyi perjantain "pinkkiin päivään" kun vertaisten kanssa kippisteltiin niin iloisissa kuin surullisissakin tunnelmissa <3
Pink
Torstaina oli Herceptin -tiputus ja kävin samalla hoitamassa "kunniatehtäväni" josta aiemmin mainitsin. Vein Leena Yliportimon lahjoittaman "Rakkaus on pyöreä" -runokirjan Meilahden Syöpätautienklinikan laboratorion odotustilaan, jossa siihen voi labrajonossa perehtyä.
Tämä runokirja on samaan aikaan koskettava sekä hauska ja voin äärimmäisen lämpimästi suositella ihan jokaiselle <3

Leena Yliportimo - Rakkaus on pyöreä
Käykää myös tykkäämässä Facebook -sivusta Rakkaus on pyöreä <3

Ja sitten elämäntaparemontti -aiheisiin!

Voin sanoa, että omalta osaltani "pikkuhiljaa siirtyminen pysyvämpään ruokavalioon" ei mennyt ihan niinkuin strömsössä. Edelliset 1,5 viikkoa on mennyt sekä ylä-, että alamäkeä mitä ruokiin tulee. Treenejäkään ei ole ollut ainuttakaan! 
En kuitenkaan ole ottanut tästä mitään paineita, vaan olen suonut itselleni tällaisen mukavan pienen lepojakson, ennen uutta treenikautta. Torstaina on vihdoin tapaaminen PT:n kanssa ja sitten alkaakin uusi (tiukka) nousu kohti suurempia lihaksia ;)

Lenkkejä ei sentään ole tämän lepojaksonkaan aikana unohdettu, sillä Kina pitää kyllä huolen, ettei emäntä ihan pääse rapistumaan.
Voi syksy ja ihanan kirpakat aamulenkit<3
Syksy <3
Pipon sanoma ei ole unohtunut vaikka lepoa on riittänyt
Nauttikaa nauttikaa ja nauttikaa näistä aurinkoisista keleistä vielä kun niitä piisaa <3

P.S. Olettehan muistaneet käydä kurkistamassa valokuvanäyttelymme Helsingin rautatieasemalla? Jos olette, niin KOMMENTTEJA KOMMENTTEJA KOMMENTTEJA! Haluan kuulla kokonaisuudesta; Mitä ajatuksia näyttely herätti? <3
Kiitos!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti