maanantai 7. lokakuuta 2013

Valitusvaroitus!

Krääh - torstai lähenee hitaasti ja epävarmasti. Tutkimustulokset pyörivät mielessäni "kaiken aikaa". Maltti on valttia, sanoisi joku viisas tässä kohtaa - niin hemmetin vaikeaa toteuttaa vain!
Pelkään valtavasti, että jotain on löytynyt, ikäänkuin saisin diagnoosin uudelleen. Ja jos jotain löytyy, kuinka paljon enemmän tulen pelkäämään tulevaisuudessa? 
Olen mielestäni aina ollut sellainen "hetkessä eläjä" ja siirtänyt murheita niihin hetkiin, kun ne todella ovat ajankohtaisia, mutta nyt tunteet sotivat omaa ajatusmaailmaa vastaan. Ei tällä ole järjen kanssa mitään tekemistä!

No nyt työnnetään väkisin pelkotiloja sivuun ja siirrytään vähemmän syöpää käsitteleviin aiheisiin.

Sain tänään vinkin mahtavasta blogista, jossa on treenielämään sopivia reseptejä. Päätin kokeilla välittömästi tätä upean näköistä herkkua iltapalaksi:

http://thegoodmorning.indiedays.com/2013/02/14/suklaakakku-mikrossa/

Miten musta jotenkin kuitenkin tuntuu, ettei tää nyt ihan menny niinku strömsössä tämäkään kokeilu...
NOH -pääasia lienee, että se pysyi kasassa ja maistui hyvältä <3

torttu
Hiusten kanssa on nyt joka aamu käyty tiukkaakin tiukemmat valtataistelut!
 Aivan käsittämättömän järkyttävä välivaihe taas menossa! Eritoten aamuisin muistutan Hannu Karpon karvalakkia. 
Toisaalta tekisi mieli värjätä ja leikkauttaa tämä johonkin järkevään muotoon, mutta koska haluan tätä kuitenkin kasvattaa, niin välivaihe tulisi aina vaan uudelleen ja uudelleen vastaan - värjäyskierteestä puhumattakaan. Pakko se on nyt vain kestää ja toivoa parasta! Mieskin yrittää lohdutella että "hyvä se on" :D Pelkää raukka varmaan, että kiukuspäissäni menen ja vedän taas kaljun ;)

voe hiusset!
Hyvää yötä höpöntit <3

3 kommenttia:

 1. Odottavan aikahan on tunnetusti pitkä. Kyllä se torstai sieltä vääjäämättömästi tulee.
  Hei hiuksesihan on näissä kuvissa vaan niin hyvännäköiset, että älä huoli ja nehän näyttää jo ihan kunnolla hiuksilta kuin itselläni on vasta muutama milli tunkenut uutta tukkaa :)

  VastaaPoista
 2. Varmasti on ihan normaalia hermoilla, tuollaisia tutkimuksen tuloksia odotellessa, mutta yritä nyt vaan kaivaa se oma iloinen ja positiivinen itsesi sieltä esiin♥
  Ja hiuksesi EI kaipaa mitään väriä...todella kaunis oma värisi on...:)

  VastaaPoista
 3. Epävarmuus vie voimia kun ei uskalla luottaa kumpaankaan vaihtoehtoon että pääsisi käsittelemään asiaa. Kun ei ole suuntaa johon lähtisi - hyvässä tai pahassa - pyörii vain itsensä ympärillä ja aina kun luulee sopineensa itsensä kanssa että uutinen on jompi kumpi, tulee se epäilys että entä jos kuitenkin.. Ja niin sitä veivaa ja vatkaa eikä siitä taaskaan ole hyötyä tai apua. Siksi kannattaisi keskittyä johonkin sellaiseen tekemiseen, johon keskittyy niin täysin, että että unohtaa hermoilla ja pelätä. Oli se mikä tahansa..

  VastaaPoista