keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Arkinen IIK! :)

Mitä aikaisempaan kirjoitukseeni tulee, haluan kiittää kaikkia kovasti tuesta. <3 Jos positiivisuuteni meinaa kokea kolauksen, te olette kyllä aina nostamassa sen takaisin "jaloilleen."
 Huikeaa!
Kaikenkaikkiaan en anna kuitenkaan tällaisten tilanteiden masentaa, vaan kasvattaa. Aina voi oppia lisää!

Palasin juuri alakropan treenistä ja kylläpä vain hymyilyttää. Sain nostettua painoja tavanomaisesta, joten huomenna ihan kivoilla fiiliksillä PT tapaamiseen :) Ruokavaliokin on ollut mielestäni kiitettävä ja paino ei ainakaan ole laskemaan päässyt. 55 kg -> 56,4 kg. JEI <3
Päivän ruokamäärät on olleet nyt siinä 2500 kcal hujakoilla. nams!

Sain silmälääkäriajan jo perjantaille, enkä tiedä yhtään mitä odottaa. Jos jollakulla on (ja varmaan onkin) kokemusta, mitä silmälääkärissä dusataan, niin kaikki info on tervetullutta :) 
Sen verran sain vinkkiä, että autolla ei kannata tulla, jos silmiin pruitataan jotakin "laajentavia" tippoja. HUI!
Toivottavasti näen kuitenkin kävellä takaisin junalle? ;)

Silmälasien hankintakin jännittää (onpahan aikuisellakin jännityksen aiheet!!) kun ei ole minkäänlaista kokemusta. Ne ainokaiset lasit, mitä olen koskaan kokeillut, eivät ole istuneet tähän päähän sitten millään tavalla. Soitin jo tänään rakkaalle ystävälleni (joka omistaa sentään tyylitajua) jotta hänen on pakko lähteä sitten valitsemaan lasit kanssani. Ei raasu uskaltanut kieltäytyäkkään, kun tiesi muuten syöpäkortin vilahtavan ;)

Olin ajatellut jotain tämäntyyppisiä:

Lähde: Googlen kuvahaku
Jos ei noilla korjaannu hajataitot niin ei sitten millään!  Onkohan ne rouvan päässä edes oikein päin? ;)

Toivottavasti prillien sovittamiseen saa myös käyttää rutkasti aikaa, koska vahvasti epäilen, että tulossa on PITKÄ prosessi! <3

Tähän hätään ei muuta tähdellistä - onnea on PIENEN pienet "murheet" <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti