sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Unelmia etsimässä.

Jos joku ei vielä ole pannut merkille, olen tällainen aika ÄKKI-innostuvaa sorttia. Kun saan jonkin "projektin" käyntiin, en oikeastaan ajattele sillä aikaa mitään muuta. 
Lähes kaikki ajatukseni liittyvät juurikin vain käynnissä olevaan "sembaloon". 

Tämänhetkinen projektini lienee jo selvä - treeniä, ruokaa, treeniä, ruokaa. Aika yksitoikkoista, mutta hirveän paljon kivempi projekti kuin syöpä. Eli jos alkaa elämänmuutoshöpinät kyllästyttää, ole ystävällinen ja ruksaa blogini kiinni NYT. Palaa takaisin muutaman viikon kuluttua ja toivo parasta. Ehkä innostukseni kohde on jo vaihtunut ;)

Olen yrittänyt noudattaa PT:n antamia ohjeita pilkulleen, mutta yksi on tehtävistä vaiken; "Tuo tiistaina mukanasi kuva unelmavartalostasi."
Olen kolunnut googlen kuvahakua vaikka kuinka monella eri hakusanalla, mutta "sitä oikeaa" ei vain löydy. Paljon upeita vartaloita kyllä vaan löytyy, mutta mikä olisi juuri "minun kuvani"?
On ihan turha edes viedä mukanani sellaista kuvaa, joka ei ole oikeasti kohdallani millään tavalla realistinen. Niitä google on kyllä pullollaan! 
Kaikkeahan saa toki toivoa, mutta ei personal trainerkaan sentään mikään David Copperfield ole - minusta puhumattakaan...
Ja kun kerran pitää yksi "täydellinen" valita niin se pitää sitten kanssa olla kaikinpuolin täydellinen - ja realistinen!
Paitsi tisseistä on kyllä tingittävä. Yhtään titlooppikuvaa en ole näillä "fitness" hakusanoilla vielä löytänyt ;)

Tässä pari suuntaa-antavaa ... Ainahan sitä saa unelmoida ;)

Lähde: Googlen kuvahaku
Lähde: googlen kuvahaku
 Ja sit mä heräsin.....

Jotta nyt ylipäätään pysyn ruodussa, niin tämä tyttäreni arkistokuva lienee hyvä tsemppari sohvalta ylösnousemiseen ;)

TREENIIN SIITÄ!
Huomenna koittaa tavallinen arkinen maanantai ja ylihuomenna sitten ENSIMMÄINEN vuosikontrolli! Sopii toivoa ja olettaa, että kaikki yhä hyvin rinnan alueella ja että sydänkin jumpsuttaa normaaliin tapaansa :) <3

Huisin iloista alkavaa viikkoa kaikille! <3

5 kommenttia:

 1. Tsemppiä treenin ja huomiseen kontrolliin! <3 Oot huippu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kontrolli on ylihuomenna, mutta kiitos - isosti <3

   Poista
 2. Voi miten mainio kuva pikku-tsempparista :D

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä kontrolliin ja myös uusiin treenikuvioihin! Itselläni henk.koht on ollu treenikuviot hukkateillä, mutta jospa ne tästä taas pikkuhiljaa löytyisivät. Se kun tuo työ tahtoo viedä niin paljon aikaa, ettei sitte jaksa enää treeneihin lähteä...no joo tekosyitähän on monenlaisia ;)

  VastaaPoista