perjantai 14. joulukuuta 2012

Unettomuus

Tänään se sitten tapahtui kun klo löi 04.00. Kortisoniboosti on tehonnut ja herätti minut pirteänä.
Päätin ottaa kaiken irti tästä virkeästä olosta ja nousin pesemään pyykkiä.
Nyt on pyykätty ja riisipuurot laitettu kiehumaan ja miehellekin kahvinkeitin ladattu valmiiksi.
Istun keittiössä ja kuuntelen Samuli Edelmann - Hiljaisuuden valo -levyä :)
Aika rentouttavaa!

Kipuja ei ole ilmaantunut - onneksi. Vain makuhäiriöt ovat taas palanneet mutta nekin toistaiseksi vielä ihan siedettäviä. Marjakeittojen ja riisipuuron suurkulutus siis alkakoon.

Linkitin jokin aika sitten Emeli Sanden - My Kind Of Love - musiikkivideon tänne ja kyseisessä videossa syöpäsairaalla leidillä on aivan uskomattoman mahtava pinkki peruukki päässään.
Tarkkasilmäinen ystäväni bongasi samantyyppisen peruukin hm:ltä tovi sitten ja koska rakastan suunnitella tulevaa päätin että haluan juuri sellaisen ensi vappua varten - jolloin minulla ei vielä ole kovinkaan kummoista reuhkaa päässäni. 

Katsokaas miten rouhee:
Lady Lollipop :D
Toistaiseksi on kulmakarvat ja ripsetkin pysyneet matkassa ja todella syvästi toivon että näin jatkuu myös edelleen. On hieman helpompaa pitää itsensä jotakuinkin ihmisen näköisenä kun saa vähän meikattuakin.
Tähän hätään ei mitään erikoisempaa muuta kuin täten toivotan jokaiselle oikein mukavaa päivää.

<3


8 kommenttia:

 1. Ihana pää! Sä olet tosi kivasti säilyttänyt huumorintajusi ja tehnyt sellaisia asioita joita mäkin olisin halunnut tehdä, kuten leikata irokeesin hiuksia ajellessa tai sovitella pinkkiä peruukkia. Jotenkin silloin, kun "tilanne oli päällä" kaikki oli niin vakavaa.
  Siskolleni puhuin sun kaverin tukikaljusta ja hän tuhahti, että olisi hänkin halunnut vetää tukikaljun ja mä en ollut silloin antanut. Ihme marttyyri meininkiä mulla, että mä sain olla vaan ainoa kalju.

  Mutta sulla on hyvä meininki ja ilo lukea sun taivalta miten rohkea sä olet! Tai onhan sulla varmasti rankkaakin. Toivottavasti selviät näistäkin sytomainingeista hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Adelhaid kommentistasi :)
   Onhan tässä aihe vakava mutta olen päättänyt repiä tästä kaiken mahdollisen ilon irti - ei tästä muuten selviä järjissään <3

   Poista
 2. Onpas kiva peruukki, sopii sulle hyvin ;) Jos sulla tulee useamminkin noita boosteja meill saa tulla kanssa siivoo :) Noo vitsi vitsi .. :) Ihanaa kun olet niin tehokas <3

  VastaaPoista
 3. Toi pinkki sopii sulle niin hyvin!!! Ihan loistava!

  Laura

  VastaaPoista
 4. Nyt jotku huikeet vappukemut suunnitteille siis!!

  VastaaPoista
 5. Kiitos leidiiis! <3
  Katariina: Sinäpä sen sanoit! Ei muuta kun suunnittelemaan :)

  VastaaPoista
 6. Vau! Kalju, perukki taikka pinkki, niiiin hyvän näköinen!!
  Mulla ainakin ripset ja kulmat harveni vasta ihan parin viimeisen syton aikana ... että nauti ja harjoittele piirtämään silmäkarvoitusta :D -Hanna-

  VastaaPoista
 7. Karmeet HYI mitkä hiukset...Y Ä K!!!!

  VastaaPoista