lauantai 1. kesäkuuta 2013

Matkatunnelmia ja kyyneleitä.

Kalenteri se taas tänään kilahti kertoen että huomenna pukkaa taas lomamatkaa - tällä kertaa naapuriimme Ruotsiin. Lähdemme perheen kesken (+ 1x anoppi) katsastamaan Tukholmaa sekä Kolmårdenin eläinpuistoa. Olemme olleet Kolmårdenissa yhdessä kerran aikaisemmin silloin, kun meillä ei ollut vielä lapsia - itse olin muistaakseni huikeat 17 vuotta. 
10 vuotta on hujahtanut tuosta vain...Muutosta viimekäyntiin on + 2 paria jalkoja ja -1 tissi... :) <3  Mihin tämä aika menee? 

Olin eilen taas ahkera ja kävin polkemassa 13 km pyörälenkin naapurin kanssa. Kyllä tuli taas hyvä mieli. Se on kyllä jännä miten olen jossain vaiheessa ihmetellyt kuinka joku voi sanoa liikunnan olevan kivaa ja koukuttavaa - olin kyllä jäänyt niin paljosta paitsi. Tänä päivänä voin sanoa sen olevan kivaa ja koukuttavaa. Jatkuvasti mietin uusia lajeja mitä olisi hauska päästä kokeilemaan - onneksi maailma on täynnä erilaisia liikuntamahdollisuuksia joita sitten silloin tällöin voi toteuttaa :) Eli sohvaperunat - menkää, kokeilkaa ja koukuttukaa <3

Tänään oli esikoisen ensimmäinen koulukevätjuhla ja olin todella reipas äiti katsoessani koululaisten esiintymisiä hymyssä suin ilman kyyneleitä - kunnes.... alakoulun päättävät kuudesluokkalaiset aloittivat laulamaan Johanna Kurkelan - Ainutlaatuinen. Itselleni syöpämatkalta todella tärkeäksi muodostunut kappale. Sieltä ne kyyneleet sitten valahtivat <3 
Muistin ja tunteen "virkistämiseksi" (kyynelvaroitus):


Tähän kohtaan haluan huokaista syvään - ja kiittää teitä kaikkia läsnäolostanne <3
Voi olla että kirjoitustauko venähtää muutamaan päivään mutta lupaan käydä facebookin puolella kirjoittamassa terveiset Ruotsin puolelta.
Muistakaa iloita pienistä arkisista asioista!

<3

3 kommenttia:

  1. Mäki tahon Kolmårdeniin! Hauskaa matkaa <3

    VastaaPoista
  2. Tuota mä hoen aina kaikille, että iloitaa pienistä asioista. Kun elämä on niin arvaamatonta, että jokaisesta hetkestä vaan pitää ottaa se ilo irti. Hyvää reissua sulle ja nauttikaa matkasta.

    VastaaPoista