lauantai 18. toukokuuta 2013

HEIPPA!

Täällä ollaan keskellä pakkauskaaosta <3
Huomenna se sitten koittaa jännittävääkin jännittävämpi lähtö kohti etelän lämpöä. Täytynee myöntää että on varsin hyvä aika lähteä kun tänne kotosuomeen on luvattu vesisadetta koko viikoksi ja lomakohteessamme paistaa aurinko (+29 astetta). Eeeeen valita <3

Tänään oli ihka ensimmäinen "BAD HAIR DAY" aamulla herätessäni ja voi sitä riemun määrää:

Töyhtöhyyppä
Pienestä se riemu on revittävä ;)

Tähän hätään minulla ei oikeastaan ole muuta sanottavaa kuin että "tavataan" viikon kuluttua. Muistakaa hymyillä ja ottaa rennosti. Älkää stressatko elämän turhia juttuja <3
(Kuulostaapa ihan siltä kuin olisin todella lähdössä lopullisesti)

PUS <3

2 kommenttia:

 1. Moi!

  Oon tuon Nachon (tuon, joka mulle kävi tekemässä kukkapenkin tänään! <3 ) takia tullut katselemaan ja lukemaan blogiasi. Aloitin vapun seutuvilla ja ikäänkuin petyin, kun pääsin loppuun. Nimittäin olisin janonnut lukea lisää sun tekstejä.

  Nacho on kyllä kiteyttäny tosi hyvin mun ajatukset sanoiksi, joten samoilla tsemppikannustuksilla ja fiiliksillä elellään! Sun tekstiä on todella mukava lukea, se niin vie mennessään!

  Mun tädillä todettiin 2011 sama diagnoosi kuin sulla, sekin johti yhtä pitkälle. Nyt on jo tukka kasvanut yllättävänkin nopeasti takaisin ja hän voi hyvin. Asennekin oli tyyliin sama: "Hitto tätä tukkaa lähtee koko ajan, ajan pois koko reuhkan!" ja niin hän tekikin. Upeaa huomata, miten hyvällä asenteella voitte tilanteenne ottaa! Suurta mielihyvää tuo myös tieto siitä mielettömästä tukiverkosta, mitä teillä molemmilla on!

  Mukavaa reissua, oot sen ansainnu. <3

  Terkuin Mirkku, myöskin 27 -vuotias aviovaimo (en kuitenkaan Nachon! :D ) sekä kahden lapsen (2007 ja 2010) äiti.

  VastaaPoista
 2. Oot sinäki ku kehtaat pistää kuvan itestäs tukka sekasin intternettii :D <3. Ei muutaku Bon voyage ja niinpäin pois! Muista napsia paljon kuvia, meinaa mä tartten yliannostuksen sun blogias viikon tauon jälkeen!

  VastaaPoista