perjantai 31. toukokuuta 2013

Väsynyt syöpämuija

Ihanaa lämmintä ja aurinkoista huomenta :)

Eilen oli taas Herceptin -täsmälääkkeen tiputuspäivä ja oli taas mukava tavata omahoitajani niinkin yksinkertaisen lääkehoidon äärellä. Herceptin on melko oireeton mutta itselläni siitä tulee aivan järjetön väsymys yhdeksi päiväksi. Kotiin päästyäni painuin saman tien petiin ja nukuinkin melkein kahden tunnin päiväunet - kyllä teki hyvää!

Syöpämuija taas letkuissa
Päiväunien jälkeen lähdin koiran kanssa kävelylle ja kävimme moikkaamassa naapurin höristelijöitä :) 

mooooi!
Eläimet on kyllä itselleni sellainen suuri voimavara tässä elämässä. Niitä on ihana seurata ja kaikkein upein tunne on se kun saa yhteyden johonkin itselle rakkaaseen eläimeen. Tämä pieni näky jossa hevoset hörisivät Kinalle ja Kina malttamattomana vinkui takaisin, oli jotenkin todella mieltä piristävää :) Lenkki oli siis oikein onnistunut.

Seuraavaksi tiedossa arvoitus... Tiedättekö mikä on punainen, puhisee ja sillä on munan muotoinen härpäke päässä?

No pyörämatkan puolivälissä oleva syöpämuija tietenkin
Sain eilen kuningasidean illalla kun mies saapui töistä kotiin - lähden Jopolla salille (9 km / suunta). Voin sanoa että vuosien pyöräilettömyys on tehnyt tehtävänsä - hyydyin jo ensimmäiseen mäkeen. Ei muuta kun taluttaen ja ylhäällä taas selkään. Voitte arvata miten puhki olin kun pääsin vihdoin kuntosalille. Ei auttanut kuin tehdä treeni kunnialla ja nousta jälleen pyörän selkään takaisin. Kun kotipiha alkoi vihdoin häämöttää sai naapurini oman kuningasideansa minun pääni menoksi - 10 km pyörälenkki!. Voin sanoa että 28 km pyöräilyä + 1h kuntosalitreeni vei syöpämuijan mehut täysin - eikä vaihteeton Jopo ehkä ole maailman paras "urheilukäyttöön" (kun tässä nyt niin urheilijoita ollaan ;)
Kun vihdoin pääsin klo 23.30 petiin niin uni tuli yllättäen aivan saman tien. Treeniä tuli siis kaikenkaikkiaan 2 h 53 min - nyt täytyy olla tyytyväinen vaikka eilen ei naurattanut :)
Olen myös ilmoittautunut ystävieni kanssa Midnight Runiin (elokuussa) joten treeni tulee tarpeeseen :)

Tänään tiedossa vanhojen työkavereiden tapaamista lounaan merkeissä <3 iiihanaaa!

Aurinkoista päivää jokaiselle - pus <3

14 kommenttia:

 1. Olet ihan uskomaton pakkaus.Huipulle pääsemiseen tarvitaan kykyjä,siellä pysyminen vaatii luonteen lujuutta ja sitähän sinulla on.Ihan pyörryttää vanhaa ihmistä.Iloa ja auringon energiaa päivääsi,HALAUS<3

  VastaaPoista
 2. Vau mikä treeni. Tsemppiä kaikkiin sun koitoksiin. Eksyin blogiisi ja ryhdyn lukijaksesi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos maiju <3 Ihana kuulla että tykästyit!!

   Poista
 3. Ei voi olla totta...siis 28 kilsaa...huh huh...olet sinä aika muija..:))

  VastaaPoista
 4. On sulla vaan ehana naapuri :P Nimim. Jäniskolari fillarilla, whaaaaaat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hitsi ku en millään keksi kuka tän kirjoittaja vois olla ;) nim. AINOA lähes "jäniskolari fillarilla" -avaintodistaja ;)

   Poista
 5. Jopo ei ole ehkä se paras kulkine noille matkoille :D. Mut käypähän kuntoilusta! Älähän liikoja rehki ettet ole rikkipoikki! <3

  VastaaPoista
 6. Löysin blogisi ja mukava lueskella varsinkin kun itselläni on samanlainen hoitomix alussa paitsi, että Herceptin tulee viikottain. Nyt tiedän, että on ihan normia, että Herceptin väsyttää. Minulla yleensä tiputuksesta seuraava päivä.

  VastaaPoista