maanantai 13. toukokuuta 2013

Onneton sädehoito ja arjen piristystä.

Sädehoitoklinikalla käyty kääntymässä ja toteamassa ettei voittoa vieläkään hoitojen suhteen. Iho ei ole edelleenkään tarpeeksi toipunut hoitoja varten. Olen jo tovin hehkuttanut näitä "kolmea viimeistä" hoitoa mutta eivät vain meinaa ottaa tuulta alleen. Lääkäri sanoi että pidetään suosiolla huominenkin päivä vielä "hoitovapaata" ja yritetään keskiviikkona uudelleen. Nyt vain peukut pystyyn että keskiviikkona päästään suorittamaan sädehoitojen loppurutistusta!

Toinen asia joka ei ole ottanut oikein tuulta alleen ovat minun onnettomat ripseni. Kun eivät vain kasva niin eivät kasva - ainakaan niin nopeasti kuin itse tahtoisin. Onneksi meitä (tai heitä) varten on olemassa vaihtoehtoja ja yksi niistä on tattadadaaa - ripsienpidennys. 
Muistan aikanaan kun ripsienpidennykset tulivat tietoisuuteen niin olin aivan monttu auki miten typerää moinen voi olla. Kas kun eivät samalla keksi miehille viiksi-, tai partapidennyksiä. (Älkää kukaan tunnustako jos tällaisia on jo olemassa).
Yhtäkkiä joka toisella leidillä oli vastaantullessa nämä upeaakin upeammat ripset ja olihan sitä sitten itsekin aikanaan pakko kokeilla. Löysin mahtavan paikan Helsingistä (Salon Stars) jossa on ystävällinen palvelu, kohtuuhintainen ja onnistunut lopputulos.
Nyt tämä syöpämuija on vihdoin päässyt onnettomien ripsiensä kanssa siihen pisteeseen että kyseiset pidennykset voi jälleen "asentaa" ;) Pakko myöntää että onhan tämä hieman "turhamaista" mutta näin pitkän hiuksettomuuden ja naamavärkin karvattomuuden jälkeen on mahtavaa että voin aamulla herätessäni näyttää samalta kuin Brooke Logan herätessään - tai sitten en. :D (Nukkuuko Brooke edes laisinkaan?)

Rips räps!
Nyt on siis haettu arkeen taas pientä piristystä (ja lärvin ehostusta) joten näillä fiiliksillä on varsin mainiota jatkaa alkanutta viikkoa - hymyssä suin <3

15 kommenttia:

 1. Hienot ripset...eikä ollenkaan turhamaista...tai no ehkä vähän, mutta suotakoon se sinulle...siis onhan minullakin pidennykset, joskus ollut....niiden kanssa ei saanut esim. mennä saunaan....nykyisillä ei kuulema ole enää tuollaisia rajoituksia...:)
  Ja ilman muuta keskiviikkona onnistaa!

  VastaaPoista
 2. Hianot räpsyttimet! Ei niistä tarvii tuntea huonoa omaatuntoa, kaikki mikä parantaa fiilistä, on sallittua :)

  VastaaPoista
 3. Oi miten näytät kauniilta ja upeat ripset! :) Kyllä ne kolme viimosta sädehoitoa vielä onnistuu.Taitaa olla aika tavallista tuo että iho vasta ihan loppuvaiheessa alkaa noin ärtyä.Mun systerillä just ja just saatii hoitokerrat suunnitellusti loppuun,mutta sitten kulkikin pari viikkoa miehensä suurissa teeppareissa ilman rintsikoita ja paranteli sitä ihoa.Mikään ei kuulemma ole sen parempi hoitokeino kuin isot ilmavat vaatteet ja ilmakylvyt! Tuokin hoito nyt ehkä hieman helpompi toteuttaa kun helmikuun pakkasilla.Mutta loppusuoralla oot,viimeiset rutistukset vielä! Ja zemppiä niihin!:) anniina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmavat vaatteet on kyllä ollut tämän hetken pelastus <3 Kiitos tsempeistä! <3

   Poista
 4. Saa sitä olla turhamainen. Piristää mieltä! Joku oli päässyt ihottumasta eroon ruokasoodalla muutamassa päivässä. Auttaisikohan joku tämmönen kikkakutonen sädehoitoihoon? Kannattaa laittaa kyssäri menemään, voi tulla vaikka kuinka kivoja vastauksia. Monta kertaa esim. lääkärit eivät tajua kertoa vaikka tietäisivät jotakin. Meidän isälle erikoissairaanhoitaja kertoi, että pahoinvoinninestolääkkeitä voi ottaa useampaa laatua max. annokset päivässä. Lääkäri ei hoksannu vaikka kirjoitti reseptit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta turiset! Nyt vois ottaa kaikki mahdolliset keinot käyttöön :) <3

   Poista
 5. Hienot räspyttimet....eikäkö tuota räpsyttimet :D Huono omatunto hus pois ja tervetuloa turhamaisuus mielen virkistykseen! Iho on varmasti kovilla tuon sädetyksen takia, mutta kyllä se paranee. Ja säteitähän ei ole enää kuin kolme, olet voiton puolella...maaliviiva häämöttää jo <3 Tsemppiä ja hyvää energiaa sinulle oikein paljon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iiik - toivottavasti saavutan maaliviivan huomenna! Kiiiiitos <3

   Poista
 6. Ripsienpidennykset ovat hienot, ja kaunis on nainenkin. Harmi juttu, että tuo sädehoito kosahti taas kerran, mutta kyllä nekin vielä päätökseen saadaan.

  Ihanaa ja aurinkoista kevättä niin kovin kauniille pian EX-syöpämuijalle! <3

  VastaaPoista
 7. Toivottavasti tänään onnistuu sädetys. Ja hienot on ripset, elä mieti turhamaisuutta, sä olet ansainnut ne :)

  VastaaPoista
 8. Pitäähän sitä räpsyt olla! :) itselle ripset eivät koskaan kasvaneet kunnolla takaisin.

  VastaaPoista