tiistai 23. huhtikuuta 2013

Kaupunkituristina TT kuvaan

Nyt ei voi toivotella ihanaa aurinkoista tiistaipäivää koska ilma on ollut kaikkea muuta kuin aurinkoinen mutta ei anneta sateen haitata vaan otetaan vastaan kevään kaikki merkit ilolla. 
Aamupalaksi oli tarjolla "Jodia" (varjoainetta) illan TT -kuvaa varten. Kyseinen aine maistui yhä vain aika karmealle "anikselle". HYIPS!

Lähdin siis tänään oikein Helsingin ytimeen metsästämään itselleni proteesibikineitä. Sade oli melkoinen mutten kelpuuttanut sateenvarjoa mukaan - annetaan tukan hulmuta tuiskussa nyt kun on jotain mitä "hulmuttaa". 
Tajusin juuri ennen Helsinkiin lähtöä että ennen TT -kuvaa pitää olla 2h syömättä ja juomatta joten hätähän siinä tulee tällaiselle "ikinälkäiselle" syöpämuijalle. Kävin siis ihan ensiksi nauttimassa Cafe Picnicissä patongin koska 2h syömättä ja juomatta olisi aivan kohtuuton aika jos ei juuri ennen tämän ajan käynnistämistä olisi ymmärtänyt syödä. Huh! - selvisin hengissä.

nams!
Pääsin kuin pääsinkin Helsinkituristina perille mutta alku bikiniostoksilla toi pienen harmistuksen, sillä oikean kokoisia bikineitä oli todella niukasti - hurjat kaksi. Niistä oli sitten tehtävä tiukka valinta ja mukaan tarttui kuitenkin mieluisat bikinit. Alaosa näytti mielestäni aika suurelta suhteessa yläosaan mutta katsotaan kuvittelenko takapuoleni vain paljon pienemmäksi kuin se onkaan ;) Karu totuus selviää kun sujautan alaosankin kohta päälle...

Turistimatkani jatkui vielä jännittävällä ratikkamatkalla kohti syöpäklinikkaa. Syöpäklinikalla sain lisää varjoainetta juotavaksi, mutta tällä kertaa kyseinen litku oli kyllä mautonta. Herääkin kysymys miksi sitä "ihanan makuista mautonta" ei sitten anneta kotiin juotavaksi?

TT- kuva meni hyvissä tunnelmissa ja pelkäsin kyllä seuraavani hoitajien katseita kuvauksen jälkeen kun pääsin putkesta ulos mutta rehellisesti sanottuna unohdin koko jutun. Kai nämä tutkimukset alkavat jo vähän rutinoitua ja jollain tavalla sitä on kuitenkin jo luottavaisin mielin. Kuten olen aiemminkin sanonut - ei murehdita etukäteen vaan vasta sitten jos huonot uutiset kosahtaakin kohdalle. Levinneisyystutkimusten tulokset kuulen ensi viikon torstaina. Sallikaa mun silloin jännittää :)

Onko tukka kasvanut onko onko onko? ;)
Näin ollen päivä oli siis oikein onnistunut ja hyviin tunnelmiin on myös hyvä päättää tämän päivän kirjoitus. Ihanaa iltaa <3

p.s. Katsokaapas mikä villitys on meneillään painamalla TÄSTÄ
Eli rakkaat "titlooppiystäväni" - lähdetäänkö aiheuttamaan hämmennystä kesäkaduille? ;)
PUS!

4 kommenttia:

 1. Näyttää siltä, että sulle on kasvamassa tosi tuuhea tukka, kyllä niin tiheään uutta tukkaa puskee :)
  Kiva, että reissu meni hyvin.
  Nyt jäin jännityksellä odottamaan, että oliko se alaosa sopiva vai ei? :D

  Kata

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kata <3 Ja mitä biksujen alaosaan tulee - aika pinkeet :D Eli aliarvioin takapuoleni totaalisesti. HUPS!

   Poista
 2. On on, siis tukka kasvanut!
  Onnekesi selvisit suuren kaupunkin ruuhkista onnellisesti kotiin...:)
  Aurinkoista keskiviikkoa sinulle♥

  VastaaPoista