lauantai 21. joulukuuta 2013

Los katastrofes....!!

Ilta kuin suoraan vakuutusyhtiön mainoksesta....

Seuraa arvoitus...
Mitä tapahtuu, kun joulukuusen alle sijoitetaan yksi kissa ja yksi koira?
EI MITÄÄN.
Mutta kun kissa ampaisee kuusen alta pois ja samaisella sekunnilla koira onnistuu takertamaan jalkansa kuusen valoihin, on katastrofaalinen tapahtumankulku valmis ja kuva sen kertokoon...


Olen vannoutunut "ei murehdita turhia" - ohjeen sanansaattaja, mutta juuri hetki sitten tuntui siltä, että tämä vuosi ei vain ollut minua varten.
Koko tämän vuoden olen ollut mielestäni jokseenkin urhea. Minua henkisesti ei kaatanut ero, eikä syöpäkään - mutta sitten tämä helvetin joulukuusi kaatui ja tuntui että olen romahtamispisteessä!!!
Tuli tunne, että nyt saisi jo tämä vuosi loppua ja parempi vuosi alkaa saapumaan pian keskuuteemme. 
Tuo rikki mennyt peili ei vain kuulemma tiedä niitä ihan kaikken parhaita aikoja, mutta sitten on aika lakata taikauskomasta JUST NYT.

Mutta ei hätää - nyt on kuusi nostettu taas paikalleen ja kerätty sirpaleet lattialta. On istuttu alas ja hengitelty. Nyt on aika kääntää katse tulevaisuuteen ja nostaa hymyä taas naamalle. Kyllä se tästä <3

Ihanaa joulun odotusta ihan jokaiselle <3

4 kommenttia:

 1. No voihan kattia ja koirulia!
  Onneksi osaat nostaa nenäsi pystyyn ja tallustaa kohti uusia seikkailuja...:)
  Oikein hyvää Joulua sinulle♥

  VastaaPoista
 2. Voi anteeksi, mutta tirskun täällä teidän eläinten temmellyksiä :) Toivotan todellakin rentouttavaa Joulua ja parempaa uutta vuotta!

  VastaaPoista
 3. Luulen, että tuon kaiken jälkeen ei olis itselläkään itku kaukana, sen verran p*ska vuosi itselläkin takana. Ei uskalla edes toivoa mitään ensi vuoden suhteen! Toivottavasti sirpaleet tuovat sulle onnea! :)

  VastaaPoista
 4. Toivotaan, että se oli vain tämä vuosi -13, epäonnen vuosi, ja että kaikki taikausko päättyi siihen ;)
  Ensi vuoden on oltava valoisampi, meille kaikille.
  Mä ainakin toivon niin!
  Muuten en enää jaksaiskaan :D

  VastaaPoista