torstai 25. huhtikuuta 2013

Torjantain höpinöitä

Ihanaa aurinkoista torjantai aamua kaikille! Aamu alkoi sädehoidon merkeissä ja pakko kyllä mainita taas tästä turnausväsymyksestä mikä mieleni on vallannut. Takastulomatkalla iski järjetön väsymys ja oli pakko palata petiin kotiin päästyäni. Päikkäreiden jälkeen oli hyvä lähteä virkistymään aurinkoiselle metsälenkille koiran kanssa ja nyt on oikein hyvä ja virkeä olo :)

Bikinit on nyt sovitettu kokonaisuudessaan kotona ja pakko myöntää että aliarvioin takapuoleni koon huimasti. Kauhistelin bikineiden alaosaa ja näin jo sieluni silmin kuinka ne roikkuvat päälläni. Toisin kävi - takapuoli olikin isompi kuin "miltä se näyttää" .... Alaosa oli suorastaan pinkeä... HUPS!
Tällaisen kokonaisuuden siis löysin:

Kuvan tirppa ei liity tapahtuneeseen
Olette varmasti jo kyllästymiseen asti katselleet kuvia kasvavasta tukastani mutta koska olen siitä niin ÄÄRIMMÄISEN innoissani niin haluaisin jakaa teille vielä yhden (ikäänkuin tämä jäisi viimeiseksi kuvasarjaksi kjehheh) "ennen ja jälkeen" -kuvan 1,5 kuukauden aikaväliltä. Tattadadaa - TÄÄLTÄ PESEE:





















Eiköstä olekin kasvanut hieeeeenosti? ON SE.

Ja sitten lempiaiheeseeni - RUOKAAN! Mieleni on vallannut järkyttävä hampurilaishimo.... Mietin jo tänään hurautanko mäkkärin luukulle syntisille ostoksille mutta maltoin mieleni - ja päätin että teen sen huomenna. Onhan huomenna perjantai ;) Katsotaan kestääkö herkkupää huomiseen asti.
Eilen yritin hillitä himoani väkertämällä miehen kanssa tällaisen "salaattipizzan":


Ohje löytynee TÄSTÄ.

Nyt on aika siirtyä kotihommiin (niin varmaan) ja toivottaa kaikille oikein mahtavaa torjantaita <3

10 kommenttia:

  1. Olen kuullut, että tuo sädehoito väsyttää...eli et ole ainut...siinäkään..:)
    Kauniit bikinit ja voi mahoton tuota sinun tukkaasi, miten on kasvanut.
    Aurinkoa päivääsi♥

    VastaaPoista
  2. Ihan mahtavaa tuo sun tukankasvu! Miten paksu siitä oiken tuleekaan.Kun oot noin tumma niin näyttää tosi hyvältä.Hyvästi siis pipot ja tuubit ja tulkoon kesä!:)iina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kihihi - tuskinpa kovinkaan paksu kunhan nyt pituutta tulisi kuitenkin ;)<3

      Poista
  3. Ihana uusi tukka. :)

    (Me olemme olleet tänään samoihin aikoihin S:llä alkavalla klinikalla, kun olin äidin avecina ensimmäisellä Taxotere-kierroksella...)

    VastaaPoista
  4. Hienoa on 'karvankasvu'!
    Mutta voi mahoton, kuinka kaunis on tuo kaljukuva. Siis todella nätti olet siinä!
    Terkut täältä Keski-Suomesta ja tsemppiä sinne ynnä aurinkoa päivääsi :)
    terv. Piipa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiiiiiiitos Piipa <3 Ihanaa kun jaksatte kommentoida <3

      Poista
  5. Löysin blogisi tässä muutama päivä sitten ja luin sen kokonaan läpi. Pakko ihailla vain asennettasi ja ystäviäsi ja perhettäsi ja kaikkea. Seuraan ehdottomasti tämän urakan loppuun, tsemppiä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos iitres mielettömän paljon kommentistasi. On niin ihanaa saada palautetta <3

      Poista
  6. Hei! Löysin blogisi sattumalta, kun etsin netistä Meilahden syöpäklinikan puhelinnumeroa vaihtaakseni omia syöpäkontrolliaikojani. Haluan välittää siulle hirveen isot tsemppiterkut ja kertoa, että täällä ainakin yksi ex-syöpäpotilas toivoo koko pienen sydämensä pohjasta, että päihität syövän mitä pikemmiten! Jos haluat, niin käy kattomassa http://cancerchangedmylife.blogspot.fi/2012/09/what-your-hair-is-telling-about-you.html , sieltä löytyy oma hiustenkasvatustarinani. Tuo postaus on syyskuulta, ja uudemmista postauksista näkeekin jo, että tukka yltää tällä hetkellä jo yli olkapäiden, vaikka vielä vuosi sitten hiusteni pituus oli pari senttiä. Kyllä se tukka kasvaa, tosi nopeesti vieläpä! Voimia<3

    VastaaPoista