keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Kohti maalaisjärkeä + metsän arvoitus!

Voi malttamattomuus! Sain tänään paikalliselta kuntoklubilta viestin, että PT on yhteydessä minuun tänään tai huomenna. TÄNÄÄN TÄNÄÄN TÄNÄÄN!!! -  vaan PYH, ei ole puhelin pirahtanut!
Huomista siis odotellessa....

Nyt seuraa tunnustus!
Ruokavalio on aiheuttanut erinäistä tökkimistä. Pidän kyllä kaikista ruokavalioni aineksista, mutta mielikuvitus on loppunut tyystin kesken. Yksitoikkoisuus alkaa kyllästyttää...  
Olen kaipaillut mm. leipää ja täten sitä myös lisäillyt korvaamaan pastaa ja riisiä. Leipääkin on monenlaista ja niistä valitsen mahdollisimman kuiturikkaat.
 Olen päättänyt siirtyä pikkuhiljaa pois BC:n ruokavaliosta taas kohti "normaalimpaa" tyyliä.  
Mitä tämä normaali sitten tarkoittaa?

Omalla kohdallani se olisi ennen tarkoittanut suuria määriä vaaleaa leipää, nakkeja, ranskalaisia, karkkeja jne - epäterveellisyyden lista on loputon.
Tämän päivän normaali on kuitenkin jotain ihan muuta! 

Syön siis yhä samoja aineksia kuin BC:n ruokavaliossakin, mutta en aio punnita enää ruokia vaan käytän maalaisjärkeäni. Jos mieleni tekee leipää, syön leipää - mahdollisimman täsmälliset ruoka-ajat kuitenkin huomioiden.
Jos haluan mennä töissä ulos syömään, menen ulos syömään - valitsen kuitenkin mahdollisimman terveellisen vaihtoehdon.
Syön yhä reilusti vihanneksia, proteiinia, hiilihydraatteja ja hyviä rasvoja kuten pitääkin - kuten BC:n ohjekin sanoo. En vain noudata sitä enää pilkuntarkasti.
Treenit tulevat kuulumaan elämääni jatkossakin 4-5 kertaa viikossa.

Voin sanoa että nyt olo on jotenkin todella hyvä!
Bikini Challenge -valmennus oli minulle kuitenkin ehdoton startti kohti elämäntapamuutosta! Ilman sitä en olisi nyt tässä motivaationi kanssa :) <3

Ruoasta puheenollen...
Sain maistiaiseksi elämäni ensimmäisen granaattiomenan. Ja vinkkivitonen kaikille kokemattomille graanattiomenan käyttäjille: 
ÄLÄ syö (tai yritä syödä) granaattiomenaa työpisteelläsi - tai missään muuallakaan !!!
nim. PRUITS!

ihka eka!

Töissä on ollut melkoisen haipakkaa ja oikeastaan ekaa kertaa tuntuu siltä, että pukkaisi jonkin sortin stressiä päälle. Työkaverini lähti tovi sitten opiskelemaan joten jaan työni nykyään tämännäköisen hepun kanssa.


Voin vakuuttaa, ettei tämä kaveri ole ahkerimmasta päästä ;)

Nyt täytyy alkaa valmistautumaan illan treeniin ja yrittää pumpata stressi pois hien muodossa. Hirvittävän ihanaa iltaa kaikille! <3

P.S. Katsokaas minkä yllärilöydön Kina teki tänään pihametsästä....
Jos joku tietää kenelle se kuuluu niin infoa välittömästi tänne päin!


Hampulit

4 kommenttia:

 1. Granaattiomenaa on paras syödä alasti! Mehu jättää lähtemättömät tahrat vaatteisiin...

  VastaaPoista
 2. Toi ruokavalio kuulostaa hyvältä, suorastaan kadehdittavalta. Monet on ne kerrat, kun olen ajatellut aloittavani uuden elämän: ajoissa nukkumaan, varhain ylös, terveellistä ruokaa, paljon vihanneksia, kunnolla liikuntaa ja ja ja... MUTTA ei. Aina vaan jää aikomukseksi ja ajatuksen asteelle :/ Ihan noin rankimman kautta en välittäisi paremmille tavoille oppia, kuten sinulla oli, että mikähän tässä auttaisi, että saisi muutoksen aikaiseksi - ja pysyvän sellaisen, kiitos ;)

  Minä olen ihan neitsyt noiden granaattiomenoiden kanssa. Kamalasti siemeniä? Kai siinä muutakin on? Maistuuko yhtään omenalta?

  Ei tuo uusi työkaveri ole ollenkaan paha. Sille voit siirtää osan omista tehtävistä ja kun kyselyä tulee tekemättömistä/keskeneräisistä hommista, niin osoitat vaan kaveria syyttävällä sormella... :D

  Terkuin, Kata

  VastaaPoista
 3. En oo ikinä uskaltanut syödä granaattiomenaa, koska se näyttää niin hämmentävälle. Voiko sen siis syödä vaan tuollaisenaan, noine... siemenineen(?) päivineen vai mitähän hittoa :D Pakko kait uskaltaa kokeilla joskus!
  Samat suunnitelmat vähän täällä ruokavalion suhteen. Kun tavoitepainossa jo ollaan, niin miksi ei hivenen hölläisi. Tai no ruuat pysyy kyllä samoina, mutta lakkaan laskemasta määriä ja ehkä (omg) porkkanaa :O

  Ja mulle kans PT! Vois alkaa salakavalasti huutelemaan, jos joku tarttuisi köyhän naisen onkeen.

  VastaaPoista