maanantai 9. syyskuuta 2013

Tavoitteet?

Noniin - puolivälifiilistelyä tiedossa! Voi ettien että mä oon fiiliksissä <3
Nyt alkaa jo ehkä hieman hirvittämään mitä tulee tapahtumaan kun Bikini Challenge loppuu. Miten käy ruokailutottumusten? Treenin? Herkuttelun? Itsekurin? Motivaation?
Ensiapua tulen saamaan BC -extra osiosta joka on kuulemma tulossa. Sen lisäksi olen asettanut itselleni mahdollisia jatkotavoitteita "Advanced" -valmennuksen muodossa.
Kyseistä valmennusta kuvaillaan seuraavasti:

"Uudistettu 12 viikkoa kestävä kovaa treenaavien miesten ja naisten nettipohjainen valmennusryhmä. Valmennettavat tähtäävät merkittävään lihaskasvuun. Sopii myös erinomaisesti henkilöille, jotka haluavat tulevaisuudessa kilpailla fitness- ja kehonrakennuslajeissa."

Noh - ensinnäkin en nyt tiedä voinko vielä lukeutua "kovaa" treenaaviin naisiin (tai etenkään miehiin) eikä tavoitteeni MISSÄÄN tapauksessa tule olemaan fitness-, (tai kehonrakennus)kilpailut, mutta sanat "merkittävä" ja "lihaskasvu" - uppoavat minuun kuin nakutettu. Siinä se on - oma henkilökohtainen tavoite vain minua itseäni varten! <3

Huomaan, että tulevaisuuttani ajatellessani pelko jäädä tyhjän päälle on isosti läsnä. Tämä pätee sekä syöpään, että tähän elämäntapamuutokseen. Pelon laatu on luonnollisesti erilainen, kun kyse on vakavasta sairaudesta, mutta kummassakin on samanlaisia piirteitä.

Syövässä pelkään hoitojen päättymisten jälkeistä aikaa - kun en olekaan enää niin tiheästi seurannan alla. Miten pää kestää? Tulenko vainoharhaiseksi?
Elämäntapamuutoksessa pelkään paluuta vanhaan - jos itsekuri ja motivaatio eivät olekaan pysyviä? Löydänkö itseni taas sohvanpohjalta karkkipussini kanssa?

Huomaan, että tarvitsen ympärilleni tällaisen "sirkuksen" pystyäkseni muutokseen. En olisi ikimaailmassa muuttanut ruokailu-, ja liikuntatottumuksiani, jos ympärilläni ei olisi ammattilaisten ja toisten BC -tyttöjen tukea!
Siksi haluankin asettaa itselleni lisää tavoitteita (ja lisää valmennuksia) koska en koe että pärjään vielä tämän asian kanssa yksin!
Pitäisi vain heikoilla hetkillä muistaa, että teen tätä itseäni varten enkä mitenkään voi saavuttaa tavoitteitani, jos jatkuvasti lipsun! Huijaisin vain itseäni....

Mutta hyvin suunniteltu on puoliksi tehty - eli ei auta kuin miettiä sopiva strategia tulevaisuuden varalle ja nousta kohti tavoitetta <3

ASENNETTA HYVÄT IHMISET - sitä tässä tarvitaan!!

NIH!

2 kommenttia:

 1. Tuo ryhmän tuki on kyllä ihan korvaamaton! :-)Edelleen facebookissa kirjotellaan ja luen muiden kirjoituksia, vaikka challenge loppui jo kesäkuussa.
  Sinulta asennetta ainakin löytyy! ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ramona! <3 Ihanaa kuulla, että teillä yhteishenki pysyy edelleen. Sitä toivon itsekin kovasti :)

   Poista