keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Heikko ihmismieli.

Hiiohoi - kävinpäs tänään pyytämässä toisen optikon mielipiteen näköhäikkään. Uskomantonta mutta totta, hänen kantansa oli tismalleen sama kuin silmälääkärin: "Pientä hajataittoa, mutta en sinuna ottaisi laseja vielä tässä vaiheessa" :) Kerrankin optikko, joka ei ollut kiinnostunut vain lompakostani!

Puhuttiin paljon mm. silmien väsymisestä konttorityössä. Koska työskentelen kahden näytön äärellä koko päivän, on se silmille varmasti aika raskasta hommaa. Eikä asiaa helpota se, että palaan tähän kotipäätteelle vielä illalla uudelleen. Kosteustippoja ja taukoja näyttöruudusta niin pitäisi alkaa "lyyti taas kirjoittamaan."
Näillä mennään <3

Tänään piti olla salipäivä, mutta yhden "CheatMealin" jälkeen vaihdoin sen kävelylenkkiin. Ihmismieli oli äärimmäisen heikko astellessani perheen kanssa paikalliseen pizzeriaan. Lautasella köllötti porsaanleike sienikastikkeella ja ranskalaisilla - ja morkkis tuli ennen kuin ehdin palaakaan syödä. Söin silti.

Huomenna koittaa PT treenit ja ruoska viuhuu. Odotan ERITTÄIN innolla!
<3
Lähde googlen kuvahaku
Tuli äidin kanssa pari päivää sitten puhetta "jatkosta ilman syöpää" ja totesinkin äidille, että vaikka kuinka haluan uskoa, että oma syöpätaipaleeni oli nyt tässä, niin jotenkin silti jossain alitajunnassa jyllää pelko siitä, että on vain ajan kysymys koska se palaa. On jotenkin epätodellista ajatella, ettei syöpä saapuisi uudestaan.... Niin jumalattoman katala vihulainen se on.
Nämä ajatukset ovat kuitenkin onneksi vain hetkellisiä pelkoja ja menevät ohi kun kaivan taas esiin normaalin positiivisen asenteeni ... (ja salihousut ;)
Syöpä ei palaa. Piste. 
En halua, en saa, enkä aio uskoa niin. NIH <3

Hymy kerätty siis takaisin pärstään ja hyvillä mielin taas nukkumaan! <3
Hyvää yötä!

P.S. Lipputangolliset - muistittehan liputtaa tänään Lapsen oikeuksien päivän kunniaksi <3

2 kommenttia:

  1. Jos jää vielä epäilyttämään niin kannattaa pyytää lähete ihan silmätautien erikoislääkärille. :) Saat ainakin 100% varmuuden että kaikki on kunnossa.

    VastaaPoista
  2. Uskompa, että lääkäri ja optikko osaavat asiansa...näyttöpäätteellä työskentely on ihan oikeesti silmille kamalaa...kokemusta on....aina silmät punaiset...:))

    VastaaPoista