perjantai 6. syyskuuta 2013

Varoitus osa 2.

Varoitus osa 2 - saattaa sisältää pieniä määriä terveellisiä (ja vähemmän terveitä) kuvapäivityksiä!

Treeni sujuu, ruokavalio sujuu ja elämä sujuu - kaikki siis erittäin mallillaan! 
Kuten äitini tänään puhelun päätteeksi kysyi: "Mikäs muuten vointi on ollut? Niin kun tuli yhtäkkiä vain mieleen että sullahan oli se syöpäkin..." ;) No eihän tässä nyt enää syövän passaa oireilla yhtään mitenkään - sen on syytä olla "potipoissa" (voiks noin sanoa?)

Eilen aamulla päätin laittaa facebookkiin kuvasarjan joka-aamuisesta kysymyksestä - mihin suuntaan tukan tänään kampaisi?


Todellisuudessa kampaan sen aina samalla tavalla - länään, mutta on hauska aamuisin hieman irroitella ja toivoa parasta, josko se tänään asettuisi jotenkin toisin? Ei asetu.
Oma ehdoton suosikkini on tuo ylhäällä keskellä oleva "pastori" -henkinen kampaus ;)

SITTEN dieetti -asioihin. (avaa sateenvarjon pa*kasateen varalta)
BC:n alkuvaiheessa oli ihan hirvittävän vaikea noudattaa annettuja ohjeita ruokamäärien suhteen, sillä en ollut ikänä tottunut syömään niin paljon kerralla - ruokailun tiheydestä puhumattakaan. Nyt näyttää siltä, että keho alkaa tottumaan (ja vatsalaukku venymään), sillä ensimmäiset nälän hetket on nyt käsillä. Tulen kyllä kylläiseksi jokaisesta ateriasta, mutta nälän tunne alkaa hiipiä jo parin tunnin kuluttua salakalavasti mieleeni. Pelkkä tavallinen lämmin ruoka maistuu tällä hetkellä taivaalliselta! Ei puhettakaan lipsumisesta väärille raiteille, kun nämä sallitutkin ovat niin maukkaan makuisia! NAMS!

<3
Tänään sain vihiä yhdeltä BC -typsyltä, että ainakin Prismoissa ja Citymarketeissa on ns. "jenkkihylly" josta saa uskomattoman herkullisia "popcorn" -mausteita. Kurvasin välittömästi lähimpään Citymarkettiin ja tein mielettömän löydön! 


Rasvattoman version tästä Nacho Cheddar -mausta!!  Ja miten hyvin ne sopiikaan itsepaahdettujen cashew -pähkinöiden kanssa! AVOT! 
Noh - onhan tämä dieetin soveltamista, eikä nämä nyt varsinaista "terveysruokaa" ole, mutta koska kyse on mausteesta jota käytetään minimaalisen verran kerralla, en ole alkanut tiukkapipoksi tällaisten suhteen. Hyvä mauste - parempi mieli <3

Viikon kolmas treeni on tehty tänään ja yhdistin koiran lenkin kätevästi samaan pakettiin! Juoksimme Kinan kanssa metsän läpi läheiselle pellolle ja sillä aikaa kun Kina nautiskeli pellolla vapaana juosten, minä tein ulkotreeniä hikihatussa. Pellolla oli itseasiassa erittäin loistava alusta hyppytreenille! Sitten vain palauttava kävely kotiin! I love it <3

Kuva on hieman harhaanjohtava (mutta kuitenkin metsähenkinen), koska tämä on eiliseltä metsäretkeltä. En sentään tehnyt treeniä kumisaappaissa.... 
Jos metsään haluat mennä nyt....
Onpahan taas pölisty ja nyt syömään <3 !!!
 Huomenna pukkaa juhlia veljen luona - JIPPII! Hyvää yötä - naatiskelkaa viikonlopusta <3

7 kommenttia:

  1. Hei sulla on aivan ihana ja positiivinen blogi! Liityin lukijaksesi heti ja oon lueskellut näitä tekstejä tässä viimeiset pari tuntia.

    Itselläni on myös syöpä, akuutti myelooinen leukemia. Mulle tehtiin kesän alussa kantasolusiirto ja näin... Ja itse pidän myös blogia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos emppu <3 Tsemppiä omalle taipaleellesi. Käynkin tänään kurkkimassa blogiasi :)

      Poista
    2. Enpäs löytänytkään blogiasi - jos blogisi on julkinen, laita ihmeessä linkki! :)

      Poista
  2. Nuo popcornmausteet ovat aivan loistavia! Ja hei, popcornithan ovat terveellisempiä kuin sipsit, ainakin jos ne tekee itse kattilassa ja valikoi poppausrasvaksi vaikkapa oliivi- tai auringonkukkaöljyä. :) Siihen kun lisää vielä tuota maustetta, niin nami nami!

    Ihanaista viikonloppua aivan huipulle energiapakkaukselle! Tykkään sinusta näin netin perusteella ihan hurjasti. :) Keep on going, girl!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ugh - tuossahan on IDEAA! Kunhan BC loppuu niin suatanpa tehdä omat pikku popparit ;) Kiios Annis <3

      Poista
  3. Tukkakuvissa alavasemmalla on Aku Hirviniemi!

    VastaaPoista