sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Tapahtumarikkaita reissukuulumisia! :)

Lomaterveiset täältä Kalajoelta! Ilmoja ei ole pidellyt niin paljon kuin toivottiin, mutta kuitenkin sen verran että lomafiilis on edelleen korkealla - siellä missä pitääkin :)

Lomalle lompsahdus sai alkuun hieman negatiivista sävyä, kun tuo leikatun puolen kainalo on alkanut hieman vihoittelemaan. Kainalo tuntuu hieman turvonneelta ja on kipuillut jonkin verran. Tästä syystä heti alkumatkasta otin tehtäväkseni soittaa syöpäklinikalle ja tiedustella miten hommaa pitäisi lähteä hoitamaan. Sain tiedon, että päänmenokseni suunnitellaan fysioterapiaa, sekä lymfahoitoa vähentämään turvotusta. Tilaukseen laitetaan myös tukihiha turvotuksen hoitoa varten. On tässäkin taas melkosta riesaa tulossa, mutta vähällä ollaan olosuhteisiin nähden päästy joten ei passaa valittaa tästäkään!

Suuntasimme ensin kohti Seinäjokea (jossa en muuten ole koskaan käynyt) ja siellä majotuimme Omenahotelliin. Kaikki meni varsin kivasti ja kaupunkikin oli isompi kuin olin mielikuvissani ajatellut. Seinäjoesta ei siis kummoista kerrottavaa, sillä piipahdimme siellä vain yömajoituksen ajaksi.

Perjantaina "äksöniä" sitten riitti enemmäkin, sillä majoituimme hurvittelupäivän päätteeksi Powerparkin mökkialueelle vuokraamaamme tönöön. Tässä on kuulkaa nyt katastrofin ainekset, enkä tiedä mistä lähtisin tätä meidän melkoista showta purkamaan!
Noh... Ensinnäkin, olimme varanneet powerparkista siis kuvauksen perusteella ERITTÄIN tasokkaan mökin, jonka hintaan kuului sisäänpääsy Powerparkkiin. Hinta oli siis 260 e ja ajattelimme sen olevan melko kallis, mutta koska pääsisimme hurvittelemaan samaan hintaan, ottaisimme tämän tasokkaan mökin - kerrankos sitä - ajatuksella :) Paikanpäällä selvisi, että olimme ymmärtäneet väärin ja rannekkeet eivät kuulu hintaan. Totta tosiaan - eipäs tietenkään! Kyseessähän oli VAIN sisäänpääsymaksu..... Tämä siis tarkoitti 125 euron lisähintaa laskuun....
Eikä tässä vielä kaikki.....
Hurvittelupäivän päätteeksi ajattelimme lähteä ruokakauppaan ostamaan mökkiin ilta, sekä aamuevästykset. Jotta välttyisimme yllätyksiltä, mies kävi respassa tiedustelemassa mökin varustelua ennen kauppareissua. Meille kerrottiin, että mökissä on täysi keittiövarustelu. Kurvasimme kauppaan hakemaan mm. uunipizzaa, uunipatonkia, kalapuikkoja jne... ja kuinka ollakkaan mökkiin tullessamme pääsimme jyvälle karusta totuudesta: EI UUNIA - (eikä paistinpannua)
Soitto respaan ja siellä todella vielä väitettiin että me emme vain löytäisi uunia - "se on kyllä siinä lieden alla". Lieden alla oli jääkaappi, enkä saanut siitä uunia vaikka kuinka yritin ;)
Lopputilanne: 
Olimme maksaneet YHDESTÄ vuorokaudesta Powerparkissa jo 400 euroa ja meillä oli käsissämme raakaa pizzaa, uunipatonkeja sekä kattilassa paistuvat kalapuikot.
Mies muisteli, että camping alueella oli yhteinen keittiötila, jossa olisi uuni, joten mies lähti sitten kiikuttamaan AUTOLLA uunipatongit ja pizzat paistumaan leirintäalueen uuniin!
Ja hyvitys tästä mahtavasta episodista (josta myönnettäköön että osa oli tietysti omaa tyhmyyttä kun emme ymmärtäneet suomen kieltä) ranneke meidän 4 vuotiaalle ensi vuodeksi (arvo tasan 23 euroa)...
Täytynee sanoa että tulipahan KALLIS yö - ja viimeinen kyseisessä aparaatissa! :)
Sanottakoon kuitenkin, että Powerpark huvipuistona on mitä mukavin paikka - majoitusasiat (tai hinnat) eivät vain oikein tunnu olevan kohdillaan ;)

Eilen pääsimme sitten nauttimaan oikein tasokkaasta majoituksesta ja ruoista ystäväperheemme luona Limingan kunnassa. Tämä oli ensimmäinen kertamme kyseisessä kaupungissa, sekä ensimmäinen kerta juuri tämän ystäväperheemme luona, koska tutustuimme vasta toukokuussa Rodoksen auringon alla :) 
Meitä odotti pöytä täynnä uskomattomalla vaivalla väännettyjä kreikkalaisia herkkuja joten ilta koostui hyvästä ruoasta, seurasta, saunasta ja makoisista unista <3 Voisin sanoa että loman ehdottomin kohokohta!
On suuri rikkaus saada uusia ystäviä vielä tällä tavalla aikuisiälläkin! <3

Tänään hurautettiinkin sitten Kalajoelle ja vaikka alkuun sää näyttikin kolealta ja synkältä niin aurinko löysi kyllä tiensä lopulta "keskuuteemme". Kävimme sekä Kalajoen kylpylässä, että Jukuparkissa ja voin kyllä sanoa että kyseinen paikka yllätti todella positiivisesti! Ihmisiä ei ollut nimeksikään ja Jukuparkissa riitti toimintaa ihan vaatteet päälläkin!
Ainoa miinus, jonka Jukuparkille annan, oli eteeni (kuin tyhjästä) ilmestynyt ruskea köntti - sitä ihteään! 
OU SHIT!
 Tiedättekö sen tunteen kun painatte jalkapohjanne paskaa vasten ja kuinka se tursuaa varpaiden väleistänne sanoen samalla "truits"? Juu, en minäkään tiennyt ennen mutta nytpä tiedän! Ihan kokemus se tämäkin.... Hieman jäi kaivelemaan että oliko kyseinen töräys tullut kenties ihmisestä vai eläimestä.

Tässä oli nyt oikea loman tilannekatsaus ja täten toivottelenkin OIKEIN hyvillä lomafiiliksillä kaikille todella todella hyvää alkavaa viikkoa <3 Olen NIIN happy täällä reissun päällä, mutta kovasti odotan kyllä kotiinpaluutakin, koska kädet jo syyhyää työmaalle <3
NAUTTIKAA!!


8 kommenttia:

 1. Minä luin, että saat tukihihnan. Hetken ihmettelin... :D
  Onpa teillä sattunut ja tapahtunut siellä tosiaan kaikenlaista! Toi hyvitys on huippu! Tokihan te ensi kesänä sinne matkustatte saadaksenne tuon huikean hyvityksen hyödynnetyksi ;)

  Mukavaa tulevaa viikkoa!

  Kata

  VastaaPoista
 2. Liminka=Kaupunki.*Tirsk*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin aloitin lupaavasti kirjoittaessani "Limingan kunnassa" kunnes sitten tuli jokin ajatushärö ja kävi näin :-D Olihan siinä jo miettimistä että kirjoitetaanko se Liminka vai Liminga :-D ei voi tietää!

   Poista
 3. Pistähän tämän kirjoitus Powerparkin infoon...kyllä hyvitystä lähettävät sillä olethan suosittu blogi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Melkein voisikin mutta oli tuossa sen verran omaakin tyhmyyttä etten taida viitsiä. Ihan mieleenpainuva kokemus kuitenkin ;-) Vähän kallis sellainen vain !

   Poista
 4. Voi harmi miten teille kävi Power Parkissa. :(
  Itse olen ollut niin Lomafiiliksissä, että olen unohtanut kaksi menoa.
  Kamala huomata jälkeenpäin, että se ja se olisi ollut NYT.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Maritzi! Tuo on minulle arkipäivää, eikä vaadi edes lomaa ;) <3

   Poista