sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Voi ihana viikonloppu ja kestävä vanhanajan rakkaus!

Kirjoitusväli on hieman venähtänyt pitkäksi, mutta mitäpä sitä lätisemään jos ei ole suurempia asioita mielenpäällä :)

Viikonloppu on mennyt varsin iloisissa tunnelmissa. Perjantaina lähdin käymään mummuni mahtavilla "parvekelettukesteillä" ja saatiin kuin saatiinkin "suut makiaksi" täydellisistä lätyistä! Vasta kotiinpäästessäni (facebookin ansiosta) tajusin, että mummuni täytti samana päivänä 83 -vuotta ja minä urpo olin unohtanut koko homman!! Siellä me siis "vietimme" mummun syntymäpäiviä lettukestien merkeissä ihan tietämättämme, että olimme synttärikekkereillä! Soitin toki illalla asian hoksattuani mummulle ja puhelu koostui lähinnä pahoitteluista ja onnitteluista! Mummu ei tapansa mukaan pistänyt unohduksesta pahakseen ja mieleeni jäi puhelusta vain iloiset sanat: "Onpa ihanaa olla näin vanha" <3 Siitä minäkin iloitsen - supermummustani <3

Eilen sitten kokoonnuimme rakkaiden ystävieni kanssa yhteen ja keksimme puuhaa koko päiväksi (sekä yöksi.) Aloitimme päivän yhteislenkillä, saunalla ja mitä maukkaimmalla ruoalla. Sen jälkeen olikin sitten aika sihauttaa Fresitat auki ja siemailla kuplivaa maailmaa parantaen! Ilta koostui sitten naurusta, karaokesta ja tanssista - täydellistä <3

Ihanat pikku sekopääni <3
Jälkkäriherkkuja
Pakko kuitenkin kertoa iltani hyvän mielen kohokohdasta: Ravintolassa jalalla koreasti pisti myös aivan ihana vanha pariskunta kaikkien nuorten keskellä. Voi sitä iloa ja riemua ja vanhanaikaista tanssityyliä kun mies nauraen vei vaimoaan pitkin tanssilattiaa henkselit heiluen! Suomiräppi oli varmaan ainoa musiikkityyli jolloin lepäsivät ja kaikki muut kompit mennä viuhtoivat vain :) Näky oli niin ihana ja eritoten puolison kunnioitus joka huokui heidän yhteisistä tansseistaan oli kadehdittavaa! 
Minun lörppäsuun oli kyllä pakko käydä sanomassa tälle ihanalle pariskunnalle miten onnellinen näky he olivatkaan <3
Ei tänäpäivänä enää paljon tällaista näe!
Sen sijaan naiset pyörittelevät pyllyjään piukoissa mekoissa ja miehet kamalassa kaasussa heiluvat (ja lääppivät) takana suomiräppärin jollottaessa taustalla - JOU!

 Viikonloppu siis takana ja ei tämä hullumpi loman lopetus ollut laisinkaan! Huomenna taas uudella energialla työpöytää kohti ja torstaina pukkaakin sitten (TAAS?) herceptin päivää!
Ihanaa alkavaa viikkoa jokaiselle <3

2 kommenttia:

 1. Ihnaa ensiviikkoa sinullekkin!
  Onnea mummullesi♥

  VastaaPoista
 2. Puhtia työviikkoosi! :)

  Kata

  PS. Niin minäkin olisin mennyt pariskunnalle ajatukseni ja havaintoni kertomaan :D Ja varmasti melko samoilla sanoilla.

  VastaaPoista