perjantai 10. toukokuuta 2013

Kärähtänyt nahka ja viikonloppurientoja

Perjantai on koittanut ja tänään piti olla kolmanneksi viimeisin sädehoitokerta. Eilen kävi kuitenkin niin että syöpämuija loi nahkansa sen verran kiitettävästi että tämän päivän sädehoito jouduttiin peruuttamaan. Menin kyllä kiltisti sädehoitoklinikalle mutta hoitajat jo arvioivat ettei lääkäri varmastikaan anna lupaa sädetykselle. Odottelin tovin lääkäriä ja hänen arvionsa oli täsmälleen sama kuin hoitajien - sädehoitoa ei voida suorittaa. Pelkkä nahan kuoritutuminen ei niinkään ole ongelma vaan muutamiin kohtiin on tullut ns. vesikellot ja iho erittää nestettä. Kuulostaa herkulliselta vai kuinka?
Hoitona niin pirusti bepanthenia ja ilmakylpyjä - älkööt tutut (tai varsinkaan tuntemattomat) siis tehkö äkkivierailuja jos ette halua titlooppitraumoja ;)

Tänään on varsin mahtava ilta tiedossa sillä lähdemme mieheni kanssa viettämään laatuaikaa kaksin stand-upin merkeissä. Naurua siis tiedossa <3 Kiitos taas mummoille lasten kaitsemisesta sekä Katjalle ja Sohville iso kiitos kun pidätte lemmikit hyvinvoivina :)
Tämä on taas sitä henkistä terapiaa ja täydellistä irtautumista syöpäarjesta. Kohta koittaakin sitten taas työarki joten nyt on vielä tovi hyvää aikaa hoitaa päätä kuntoon jotta jaksaa sitten taas työelämässä täydellä puhdilla.

Kävin toissapäivänä Helsingissä turistimatkalla ja vaeltelin vaatekaupasta toiseen etsimässä itselleni päällepantavaa. Enpä ole vähään aikaan käynytkään vaateostoksilla. Leikkauksen jälkeen pidin päälläni vain jotain löysää ja miellyttävää eikä ollut mitään intressejä hankkia uusia vaatteita. Kun kalju sitten koitti niin uusia vaatteita ei enää osannutkaan ostaa. 
Nyt joutuu todella miettimään mitä yllensä laittaa koska jos lykkäisin nyt jonkin hempeän kukkamekon päälleni niin habitus olisi lähinnä transun luokkaa.... kaikella kunnioituksella heitäkin kohtaan.
Kai sitä pitäisi heittäytyä "tähän 16 vuotiaan" rooliin ja etsiä nuorten osastolta hieman "rock" -henkistä päällepantavaa. Onhan tämä tukkakin aika "rock" - ainakin kohta kun saan vahan käyttöön.

Nyt on aika lähteä viikonlopun viettoon ja toivotan kaikille oikein iloista ja aurinkoista viikonloppua.
Nauttikaa - olette sen ansainneet <3

10 kommenttia:

 1. Sulla on kyllä nuo kirjoittajan lahjat :). Ehkä hieman naurahdin tuossa transumaisessa habituksessa, vaikka ei ehkä pitäisi. Mutta toivottavasti et menetä shoppailuintoa, vaan löydät paljon uusia ihania vaatteita :)

  VastaaPoista
 2. :D muakin vähän nauratti tuo transumainen mielikuva, oikein rentoa laatuaikaa miehesi kanssa :).

  VastaaPoista
 3. Ihan älyttömän hauskaa iltaa Teille molemmlle,nauttikaa toisistanne ja kokemuksistanne.Olet transu muijasta kaukana,olet älyttömän kaunis ja juuri tuolla tukalla ♥

  VastaaPoista
 4. Oikein hauskaa iltaa teille...naurakaa vatsanne kipeiksi...:DD
  Ja lämmintä Äitienpäivää sinulle♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naurettua tuli oikein muikeasti <3 Kiitos Irmastiina <3

   Poista
 5. No voi kökkö sen nahan nyt just piti kärähtää kun enää muutama hoito jäljellä! Mut toivotaan että hoidot tepsii ja muutaman päivän päästä selätät ne viimosetkin säteet! Ja kai iho ehtii sit kokonaan parantua ennenkuin lähdette lomareissulle?Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iho ei kuulemma ehdi parantua ennen reissua mutta näillä mennään mitä on annettu ;) <3

   Poista