perjantai 24. toukokuuta 2013

Lomaterveiset!

Aurinkoista päivää täältä  Rodoksen maisemista! 
Loma on mennyt odotettua paljon paremmin (ei sillä että olisi ollu jotenkin surkeat odotuksetkaan) ja olen päässyt kyllä jättämään syöpäasiat aivan täysin hetkellisesti taakseeni...
Aurinko on paistanut koko viikon ja lämpöä on riittänyt n. 30  astetta päivittäin. 
Ainoa tämän paikan karmeus tällaiselle ötökkäkammoiselle oli kun monilahjakkaiden (ui, hyppii, lentää) jättiheinäsirkkojen kokoontumisajot järjestettiin juuri täällä ;-). Ainoa kyky joka näiltä sirkoilta puuttuu on itsesuojeluvaisto ;-)

Eilen kävimme upeassa Lindoksessa jossa matkustimme omien jalkojemme sijaan aasin jaloilla ylöspäin - paitsi mieheni joka unohtui aasin kyydistä ja juoksi perässä  omin jaloin.

Uitu on paljon ja pumpulitissi todettu erittäin hyväksi uimakäyttöön - tiukan paikan tullen kelluu myös.

Maanantaina olen taas oman koneen ääressä ja voin tulla höpisemään tarkemmat tapahtumat ja fiilikset. Yhteenvetona kuitenkin loma tuli tarpeeseen ja olen nauttinut (lähes) täysin rinnoin - niin "täysin" kuin se tällaisella yhdellä tyhjällä reppanatissillä nyt on mahdollista ;-)
 Ihanaa viikonloppua kaikille teille höpöliineile <3

P.s. Hiusket melkein liehuu jo! Jihuuuuu!
6 kommenttia:

 1. Kiitos terveisistä!
  Nauttikaa vielä loppulomasta...uikaa ja ottakaa aurinkoa!

  VastaaPoista
 2. Moikka
  Kommentoin koko blogiasi jota olen itse syöpäpotilaana mielenkiinnolla lukenut ja ajatellut että miksi en itsekin saanut rintasyöpää, kuinka paljon helpommalla olisinkaan päässyt, koska uusia tissejä tosiaan saa, koska vaan. Itse olen menettänyt naisen tärkeimmän osan ja en ole paljon sinua vanhempi ollut sairastuessani 1.5v olin 33v. Siitä vuodesta tuli todella rankka sillä ensin tätini kuoli sairastettuaan syöpää 7v ja sitten puolisoni setä kuukaudessa diagnoosin jälkeen. Jouduin tutkimuksiin elokuulla ja hoitaja sanoi jos on jotain vialla viikon päästä tulee kirje. Ei vaan tullut vaan 2kk päästä. Kaikenlisäksi syöpäni on todella harvinainen sitä on yleensä 80% yli 50v naisilla. Koko 4 x 3cm josta näytteet lähetettiin Jenkkeihin, koska täällä siitä ei tiedetty. Sinulla on hyvä että sinulla on vertaistukea minulla sitä ei ole, en tiedä tässä maassa muita jotka näin nuorena olisivat samaan sairastuneet. Ja kaiken lisäksi syöpäni löytyi vahingossa, ilman sitä vahinkoa en enää tässä olisi, koska luin ulkomaalaisesta lehdestä vanhemmasta naisesta joka menehtyi puolessa vuodessa.
  Nauti lomastasi!!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh - olet käynyt melkoisen matkan läpi. Toivotan sinulle todella isosti tsemppiä <3

   Poista
 3. Oo, mageeta! Nauttikaa loppulomastakin!

  Ja kiva nähdä väläyksiä sieltä. Meidän koneemme nousee 17 päivän päästä, Rodoksen vanha kaupunki odottaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. IHANAA! Pitäkää oikein ihana loma - kyllä on kiva paikka tuo Rodos <3

   Poista