keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Julkisen kirjoittamisen varjopuolet

Aloitin aamuni tänään optikon näöntarkastuksella ja hajataittoahan sieltä pukkaa! Sain lisäksi myös lähetteen silmälääkärille, kun jotain muutakin feelua näyttäisi silmissä olevan. En ymmärrä näistä silmälasihommeleista yhtään mitään, mutta sen verran sain vihiä että prilliostoksille olisi pian lähdettävä. IIK!

Sitten sosiaalisen median varjopuoliin....

Sain tänään yllättävältä taholta voimakkain kirosanoin varustetun puhelun, jossa selvisi melkoisia "väitteitä" minun ja mieheni elämästä. Kiteytettynä (ilman kirosanoja) sanoma oli jotakuinkin sellainen, että estän miestäni elämästä.
Tämä kaikki selviää kuulemma facebookista (viittaus blogiin?) - "Kaikkihan sen näkee!".

Sen enempää en luonnollisesti julkisesti ala tätä asiaa avaamaan, mutta antoihan tämä taas ajatuksenaihetta koskien blogin kirjoittamista yleisesti!
Se, että kirjoitan omasta elämästäni - MINUN tekemisistäni, enkä niinkään esimerkiksi mieheni tekemisistä, tarkoittaa näköjään automaattisesti sitä, ettei mieheni tee mitään. Eihän hän mitenkään voi, koska minä kiellän - tietysti.

Se, että käyn salilla, tarkoittaa automaattisesti sitä, että minä sysään lapset hänelle heti kun hän raskaan päivän päätteeksi palaa töistä kotiin. Ajatella - hän JOUTUU viettämään aikaa omien lastensa kanssa ilman minua yli tunnin. Hirveää!
Ja mieshän ei käy itse salilla - koska en kirjoita siitä.
Poikienreissuista puhumattakaan - niihin mies ei osallistu koskaan, koska en mainitse niistä täällä.

Tämä on jännä ilmiö, miten paljon ihmiset luulevat tietävänsä toisten elämästä vain facebookin tai blogin perusteella. En minäkään sentään koko meidän elämää facebookissa tai blogissani jaa - luojan kiitos!

Tämä on minun päätökseni kirjoittaa blogia - ei mieheni päätös, joten miksi ihmeessä jakaisin hänen asioitaan täällä?
Täten siis haluan kertoa, ettei mieheni elämästä tarvitse olla huolissaan. Hän on aikuinen ihminen, joka elää kyllä ihan oman järjen voimin haluamallaan tavalla.
<3

Tässä jokaiselle meille ajatuksenaihetta - myös itselleni, äkkipikaiselle rontille :)

MUOKS!
Heti tuli tuomitsevia kommentteja soittajaa kohtaan. Toivoisin enemmän kannanottoja näihin julkisten blogien varjopuoliin YLEISESTI :) Kiitos <3

17 kommenttia:

 1. No ohhoh!
  Ja yleensä se herättää pahennusta, jos se on nimenomaan nainen, jolla on menoja myös kodin ulkopuolella. Jos miehellä on, niin siihen ei kellään ole mitään poikkipuolista sanomista.
  -Johanna S

  VastaaPoista
 2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Selittelet vaan. Hirviä pirttihirmu oot kuitenkin. Ja kuka isä nyt lastensa kanssa haluaisi olla. Äitien hommaa se on. Kuntosali ja terveellinen syöminenkin on vaan puhtaasti pois sun äiti ja vaimo-energiasta ja mitään hyvää ei voi siitä seurata, että vaimokkeen kunto paranee ja kroppa tihkuu puhdasta erotiikkaa, itsevarmuutta ja hyvää oloa. Lapsistakin ikävää, että mamma änkeää mukaan kiipeilytelineisiin ja jaksaa leikkiä viis tuntia hippaa hengästymättä.
  Häpiä! >:o

  Itsekin saan kerta toisensa hämmentyä siitä, miten jotkut eivät vieläkään ole hahmottaneet sitä, että sosiaalisessa mediassa on esillä vain ne puolet elämästä, jotka siellä halutaan esittää. :D Mediakasvattajana meikän pitäisi jaksaa heitä aina ymmärtää, mutta ei voi mitään. Päätä hakkaan seinään niin kovasti tästäkin, että kallo halkiaa :P

  VastaaPoista
 4. Tää on niin tätä, ei vaan voi miellyttää kaikkia :(. Ihan sama mitä teet niin jonkun mielestä se on väärin. Mut hienoa että nostit tämänkin kissan pöydälle! Sä jatkat oman elämäsi puintia ja tämä soittaja voi jatkaa oman elämänsä puintia, ja jos pitää sua pirttihirmuna niin kysyköön sun mieheltäs :). Eiku nii, sekin varmaa vastaa niinku sä käsket ;) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :-D Olet asian ytimessä ;-) Se on meidän perheessä piiska (vaimo) kun puhuu :-)

   Poista
 5. Aina löytyy nuita kaikki tietäviä ihimisiä, jokka oikiasti kuvittelee, että niillä on oikeus sanua mitä tahansa! Onneks me pääasiallisesti tiietään ihte mitä meille kuuluu. Syvältä se silti on, että joutuu tuommosta kuunteleen..sullaki varmaan ollu ihan tarpeeks tuota vastusta muutenki. Hommaa jostaki vanginvartijan työasu niin saavat lisää puhuttavaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tärkeintä lienee juuri kuten sanoit se, , että me itse tiedetään mikä meininki :-)

   Poista
 6. Siis EI VOI OLLA totta!! Ja siis oikein soitti sinulle!!!
  On se kumma jos ihminen on iloinen ja touhukas, niin heti on toinen osapuoli alistettu!!! Miten oletkin voinut kohdella miestäsi niin, että raukka joutuu olemaan lastensa kanssa yksin....voi apua sentään..:)

  VastaaPoista
 7. Ja vielä syövänkin kehtasit ottaa, siinäkin joutui mies venymään kun vaimo vaan kaiken maailman hoidoissa mennä huiteli...

  Tsemppiä koko perheelle =)

  t. Miina

  VastaaPoista
 8. Uskomatonta, mutta niin valitettavan totta, että näin monet ajattelevat. Minusta on vain hienoa, kohteliasta ja toista ihmistä, miestäsi, kunnioittavaa, ettet hänestä kirjoita - tuskin hän haluaa edes tekemisistään täällä kirjoitettavan. Teet ihan oikein ja mielestäni juuri sopivasti kirjoitat muusta perheestä, niin että tiedämme heidän siellä olevan :), mutta mitenkään retostelematta tai juoruamatta heistä. Jatka samaan malliin ja anna tällaisten "häirikkösoittajien" rypeä omassa pienessä maailmassaan. Ihania syys- ja talvipäiviä sinulle! t Tarja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tarja! Juuri näin itsekin tämän ajattelen <3

   Poista
 9. No huh, jotenkin vähän pelottavan kuuloista, jos joku soittaisi ja kiroisi ja haukkuisi fb:n/ blogin perusteella. Olikohan jäänyt aamulääkkeet ottamatta....
  Minusta olisi kyllä ennemminkin se omituista, jos kertoisit joka käänteessä mitä miehesi tekee.

  VastaaPoista
 10. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tuesta JC - <3 Tarkoitukseni ei kuitenkaan kirjoituksellani ollut pyytää taustatukea kyseisen soittajan "loukkaamiseen" joten varmuuden vuoksi poistelen kommentteja, jotka saattavat aiheuttaa lisänärää ;)

   Poista