lauantai 19. lokakuuta 2013

Lupauksien lunastusta.

Kerrankin kiireetön viikonloppu.
Aamu alkoi erittäin mielekkäästi salitreenin merkeissä ja päivä lähtikin siitä todella kivasti käyntiin. 
En yleensä käytä kuntoklubin suihkuja, koska koen jotenkin vaivalloiseksi pakata mukaan treenikamojen lisäksi myös pyyhkeen, saippuan, vaihtovaatteet yms. Tänään tein kuitenkin poikkeuksen ja aiheutin titlooppina melkoista hämmennystä vanhemman rouvan keskuudessa.
Rouva istui infrapunasaunassa (josta suora näkyvyys pukuhuoneeseen) ja siinä paidattomana seisoessani mummo oikein kurottautui töllistelemään saunan ikkunasta kohti minua. Taisi siinä olla rouvalla suukin auki hetkellisesti, ennen kuin ymmärsi vetää pään ikkunan luota takaisin "piiloon".
Vähän siinä rupesi itseä naurattamaan, kun ei rouva varmaan tarkoittanut ihan niin selvästi töllistellä ;)

Mitä treeniin tulee, niin homma sujui oikein kivasti. Uusi treeniohjelma on aina mielekäs muutos ja motivaatio tuntui olevan kohdillaan. Tätä siis lisää JES <3

Marssin salin jälkeen kauppaan ja "eksyin" lakupisteelle jossa yllättäen yksi blogini lukijoista bongasi minut. BUSTED.
Olipa varsin aurinkoinen keskusteluhetki ja tuli aivan mielettömän hyvä mieli kannustuksesta, jota sain kasvotusten - JEE <3
Kiitos siis rohkeudesta hänelle :)

Tietokone ei auennut koko päivän aikana, kuten olin itseni kanssa sopinutkin. Koneella istumisen sijaan sain puunattua kodin siistiksi ja tehtyä metsäretkenkin pojan ja koiran kanssa. On tullut pojan kanssa myös pelattua ja leikittyä. Ihanan tehokasta ja mieletön fiilis <3

Toteutin myös kirjasuunnitelmani ja marssin eilen työpäivän päätteeksi lähikirjastoon hakemaan aikuisikäni ensimmäistä kirjaa; Liza Marklund - Uutispommi. 
Eilen illalla ennen nukkumaanmenoa aloitin lukemisen ja tänään oli sitten päivällä taas jatkettava. Yksi blogini lukijoista varoittelikin jo, että lukemiseen jää koukkuun. Näkisin tämän kuitenkin huomattavasti mukavampana "addiktiona" kuin Internetin jatkuva töllääminen.

Tein hetki sitten vielä Kinan kanssa kahdestaan syksyisen iltalenkin ja voi että kun toinen näyttää niin söpöltä uudessa kurapuvussa. nim. "kyllästynyt kurahelmoihin."

söpöliini
JIPPII!
Tänä iltana minulla on vielä ihana tehtävä naapurissa - hevosten hoitaminen. Lupauduin naapurini avuksi ja tästä tehtävästä minä pidän <3

Huippuhauskaa viikonloppua kaikille! <3

Ei ole se omena kauas puusta....

9 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää alku.. Oli minun vuoroni repeillä "titloopin" oivaltaessani sekä omenakuvan nähdessäni.
  Tsemppiä! *reipasta vilkutusta ja peukutusta*

  VastaaPoista
 2. Liza Marklundin kaikki kirjat löytyy meidän kirjahyllystä, tosi hyvää luettavaa! Voin myös suositella seuraavia kirjailijoita: Dan Brown, Stieg Larsson (Millenium-trilogia - aivan fantastinen), Tess Gerritsen, Lars Kepler. Ja jos vähän rennompaa lukemista kaipaa niin Marian Keyes ja Cecilia Ahern on ihastuttavia.

  VastaaPoista
 3. Tai Susanna Tamaro, Torgny Lindgren, Michelle Tournier tai Peter Høeg.. :)

  VastaaPoista
 4. Aikuisiän ensimmäinen kirja??? Miten VOI olla mahdollista??? :) Tämäkö on tulevaisuutemme?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajatella - MITÄ NYT TEHDÄÄN? ;) Etteis ois ensioireita maailmanlopusta....? ;)

   Poista
 5. Tuopa olisi hyvä idea pitää vaikka kerran viikossa rakkine kiinni. Liikaa menee aikaa koneen ääressä istuessa. Miten sitä ennen pärjäsi ilman tietsikkaan, ei ummarra.
  Minulta löytyy lähes kaikki Sidney Sheldonin kirjat. Niihin jäin aikoinaan koukkuun, enkä raski niitä kirppiksellä myydä.
  Suloinen hauva teillä :)

  VastaaPoista