sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Pientä huolta ilmassa.

Olen täysin unohtanut kirjoittaa pienestä huolesta joka mieltäni on painanut pienen tovin. Tämä jännitys voi toki tuntua nyt paljon suuremmalta kun uudet levinneisyystutkimukset lähestyvät. 
Olen saanut jonkin aikaa keuhko-oireita treeneihin liittyen. Alku-, ja loppulämmittelyt hoidan yleensä juoksumatolla ja joka kerta kun syke nousee niin keuhkoja on alkanut puristamaan ja tuntumaan sellaista jomottavaa kipua. Olen laittanut ne tähän asti huonon kuntoni ja astmani piikkiin. 
Perjantaina kuitenkin sädehoitohuoneen ovesta poistuessani kipu alkoi taas - ilman sykkeen nousua. Kipu ja ahdistus tuntui jopa selkäpuolella asti ja se kyllä kieltämättä aavistuksen loi jännitysmomenttia. Olen nyt yrittänyt selvittää voisiko nämä keuhko-oireet johtua sädehoidoista ja yhden artikkelin mukaan keuhko-oireita voi tulla muutaman kuukauden kuluttua sädehoitojen päättymisestä. Omani vain ei ole vielä päättyneet.
En ole vielä heittänyt normaaliin tapaani "kirvestä kaivoon" mutta jonkin verran asia pyörii mielessäni. Saatan toki helposti unohtaakin asian koska kipua ei tunnu jatkuvasti mutta treeneihin lähteminen on nyt pienen haasteen takana kun tiedän kivun taas saapuvan.
Nyt on siis taas aika ottaa se asenne kehiin, että murehditaan sitten jos on jotain murehdittavaa. Pääsenhän onneksi kuitenkin tutkimuksiin mikä on mahdottoman hienoa!

Tämän päivän ruoka-avautuminen koskee päälle jäänyttä "synttärifiilistä". Olen vielä tänäänkin "juhlistanut" yksinäni lasteni syntymäpäiviä kakun, juustonaksujen ja karkkien merkeissä - hampurilaista unohtamatta. Nyt voisi kyllä Gustafsbergin Jutan naama venähtää ennen näkemättömiin muotoihin - eikä vain Jutan naama - todennäköisesti myös oma kroppani.
Huomenna asia on korjattava kunnon salitreenillä!

Näihin tunnelmiin - Ihanaa iltaa <3

3 kommenttia:

 1. Kipuilu voi hyvinkin johtua astmastasi. Ja onneksi pääset tutkimuksiin ja voit heittää huolesi pois...:)
  Tsemppiä sinulle♥

  VastaaPoista
 2. Oivoi, ihanaa viikkoa kuitenkin!
  Ja paaljon tsemppiä! <3
  -n

  VastaaPoista
 3. Tsemppii, vaikkakin oon jo vähän myöhässä :) <3. Tää loma näemmä vie liikaa aikaa kun ei ehdi joka päivä käymään tääl :/.

  VastaaPoista