tiistai 3. syyskuuta 2013

FITvalaistus!

Fysioterapiassa jälleen käyty ja sinnikäs strangi on ja pysyy! Sain lähetteen Meilahden sairaalan fysioterapiaan ja sieltä nyt sitten odotellaan postia jatkokäyntiä varten. Vahvasti epäilen, ettei tuota strangia tulla saamaan auki, mutta sittenhän sen kanssa vain eletään. Pikku kiristykset ei paljon lannista - ongelmat voisivat olla suuremmatkin tuon käden kanssa :)

Iloisia uutisia treenirintamalta, sillä flunssa on nyt vihdoin selätetty ja ensimmäinen treeni suoritettu. Kylläpä vaan teki taas hyvää - AIJAI <3
Pakko ihan ääneen ihmetellä, että miten ikinä olen kehdannut selitellä liikunnan puutetta kiireellä ja "äidin velvollisuuksilla!"
Tiedättehän ne tyypilliset selitykset: "Mies tekee pitkää päivää, en mitenkään pääse liikkumaan lasten kanssa" - P*skanmarjat! On minulla kotona ollut milloin mitäkin vempainta - hyppynarusta juoksumattoon ja kaikkea siltä väliltä - mutta EI, en vain saanut aikaiseksi tehdä asialle MITÄÄN!
Nyt kun olen tällä tavalla "FITvalaistunut" on tilanne ihan toinen. 
Nautin suunnattomasti siitä ajatuksesta, että voin alkaa treenaamaan kotona ihan koska vain, eikä se loppujen lopuksi vie päivästäni aikaa juuri mitään. Voin treenata lasten leikkiessä, heidän nukkuessa tai heidän kanssaan. Voin treenata sisällä tai ulkona - mielikuvitusta vain kehiin!
Juuri yksi tuttavani kertoi lähteneensä lastensa kanssa hiekkakuopalle "leikkimään" ja sillä aikaa kun lapset keräilee aarteita, äiti juoksee mäkitreeniä - TADAA - miten kätevää! :)

Kuvassa äärimmäisen väsynyt, onnellinen, motivoitunut, ja erityisen FITvalaistunut perheenäiti, joka on  myös äärimmäisen kyllästynyt oman mielen jatkuviin selityksiin!
Huomatkaa äidin aparaatin vieressä nököttävä autorata - näin ne vanhempien ja lasten harrastukset yhdistetään! ;)

APINANRAIVOLLA!
Täten - näiden uskomattoman hyvien fiiliksien myötä toivotan kaikille erittäin mukavaa iltaa!

P.S. EMMERDALE on alkanut!!!! WOHOOOOOO! <3

4 kommenttia:

 1. Näin se vaan on, että tekosyitä löytyy.. Kun tekosyyt loppuvat, alkaa sitten tulosten tekeminen ;)

  VastaaPoista
 2. tekosyitä on helppo keksiä ja olen joskus sortunut itsekkin niihin vaikka tiedän että liikkeelle pääsee jos vain tahtoo. Ps. Niin se FITness villitys vaan tarttuu ;)

  VastaaPoista
 3. Voih, mäkin haluan kokea tuommoisen valaistuksen... Ehkä sä onnistut vielä tartuttamaan sen muhun, jos jatkan blogisi lukemista. Ihanat pinkit levypainot!!

  VastaaPoista
 4. Käääk! Maailman ihanimmat painokiekot :D!

  VastaaPoista