torstai 26. syyskuuta 2013

Ystävämme vainoharha

Huokaus - jälleen pääsemme syöpäasioiden äärelle kun ystävämme "vainoharha" saapui visiitille. 
Tällä kertaa "metari" sijaitsee kohdassa jota en osaa edes selittää, joten päätin ottaa kuvan avukseni.
Syöpämuija lienee nukkunut biologian tunnilla joten jos joku (ja varmaan kaikki) tietää mitä sijaitsee kuvan merkityssä kohdassa, saa vihjata tähän suuntaan! Kohta on järjettömän kosketusarka ja kipeä sekä hyvin pienellä alueella. 
Tämä menee syöpämuijan tarkkaan seurantaan ;)

HUOMIO! Kuvan nainen ei liity tapaukseen joten pahoittelut harhaanjohtavasta kuvasta - en jaksanut muokata toista tissiä pois ja tyhjentää toista.

Olen aloittanut tämän viikon kaikki aamut täsmällisesti nousemalla 6.20 ylös, ulos ja lenkille. Kerrassaan mahtava tapa aloittaa aamut. Kummasti saa virtaa kipakasta pikku pakkasestakin, eikä muuten jää vähääkään unihiekkaa silmiin.

Nautiskelua aamuisella peltolenkillä
Tänään koitti se odotettu päivä kun Personal Trainer soitti. Tapaaminen sovittiin ensi viikolle ja kylläpä vaan ihan jännittää. Suuria juttuja pienelle ihmiselle <3 Tulen raportoimaan sitten näistä kokemuksista kun ovat ajankohtaisia...

Tänään oli myös hieman haikea ilta, sillä kanat lähtivät talvilomalle - BYÄÄÄÄÄÄÄÄÄ <3 Talvilomapaikka oli kyllä niin hieno, ettei epäilystäkään etteivätkö viihtyisi mainiosti. Nyt vain taas kevättä odotellessa...

Enää ei pukkaa ajatustakaan koska väsy on niin suuri! Hyvää yötä siis <3 

7 kommenttia:

 1. En lähde piruja maalailemaan seinälle :) mutta ihan ekana tuli mieleen, että voiskos olla palleatyrä, joka oireilee? Sähän oot kuitenkin reenannut viimeaikoina, että on ollunna lujilla, jos on heikkoutta ollu noilla seuduin. Siinähän vatta pykii pienestä aukosta pallean yläpuolella... eli selittäis kohdan ja pienen alueen. ja jos vielä varsinkin podet närästystä tai polttelua mahassa, eikun lääkäriin tsekkauttamaan tääkin mahdollisuus.

  Mulla on joskus pitkän astmasta johtuneen yskän seurauksena noussut noi vattalihakset sellattiin harjanteelle, ja oireillut kanssa siinä pallean yläosassa... poltellut ja ollu kosketusarka, kaitpa se on ollu jotain tyrän alkua. Miehellä taas toi tyrä ihan todettuna, mutta kun ei närästystä kummemmin oireile, niin antaneet olla.

  VastaaPoista
 2. Mites ois rintalastan pää joka usein on ulkoneva ja sellainen mötikkä? Vai onko eri kohdassa kuin sun kipuilut?

  VastaaPoista
 3. Ei sitten mitään kuvaa, mikä tuossa voisi kipuilla.., mutta tuo Tanja Maritan ehdotus kuullostaa järkevältä...:)

  VastaaPoista
 4. Sappikivut tuntuvat juuri tossa kohtaa ja sytot saattaa aiheuttaa sappikiviä.

  VastaaPoista
 5. Maksa.Varsinkin jos kipu tuntuu viiltävänä,kramppimaisena tai lihaspistoksen tuntuisena.Sappikipu tuntuu usein kovana vannemaisena tai aaltoilevana kipuna (usein kipukohtauksina) ylävatsalla. Mars näytille,ultraavat herkästi taustasi tietäen.

  VastaaPoista
 6. Jos sua huolettaa käy kysymässä toinen mielipide lääkäriltä. Mutta varmasti viattomat syytkin on mahdollisia, mutta jos ajatukset alkaa liikaa pyörimään sen s-sanan ympärillä niin varmasti on sun psyykeen kannalta hyvä käydä lääkärissä. Omia oireita on niin vaikea arvioida, kun on kerran sairastanut syövän niin se kummittelee varmasti aina silloin tällöin mielessä.
  Hienoja treenaustuloksia sulla. Mä pudotin painoa Fitfarmin ohjeilla tämän vuoden aikana 20 kg. Ja olin juuri ennen taudin paluuta päässyt jo aika hyvään kuntoon ja lihasta onnistunut kasvattamaan ainakin jalkoihin. Tsemppiä sulle jatkoon!

  VastaaPoista
 7. Toivottavasti ei ole mitään ja olisi ohimenevää! :-)

  VastaaPoista