sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Iloa ja surua.

Aivan huikea Bikini Challenge -yhteistreenipäivä takana ja jos kaikki fiilikset pitäisi kiteyttää yhteen sanaan, se olisi: "HUHHUH!" <3 

Lähdimme siis Mintun kanssa huristelemaan aikaisin aamulla kohti Tamperetta, jossa tarkoituksena oli käydä ensin tutustumassa Body Action -liikkeeseen ennen treenejä. Meillä tuli aivan hirvittävä pissihätä Mintun kanssa juuri ennen paikalle saapumista, joten oli äkkiä lähdettävä etsimään Tampereella avoinna olevaa huoltoasemaa. Noh - ei löytynyt huoltoasemaa vaikka puolisen tuntia pyörittiin keskustan ja Pispalan välissä (tai ainakin luulen seudun olevan jotain sen suuntaista) Kunnon turistit ja Minttu - tuo vanha kartturi, jonka ohjeet olivat lähinnä: "Aja kohteeseen! Aja kohteeseen!"
Niinpä jouduimme skarppaamaan Body Action -liikkeessä jalat sen verran tiukassa ristissä, ettei vaatteiden katsomisesta tullut yhtään mitään! 
Matka jatkui kohti treenipaikkaa jossa tilanne helpottui! :)

Kokoonnuimme upealla BC -tyttöporukalla sovitussa paikassa ja paikalle tuli tietysti valmentajamme Satu Kalmi sekä Jutta Gustafsberg. Täytyy sanoa että tässä oli jo päivän kohokohta - uskomattoman energiset ja valovoimaiset valmentajat! Saimme tunnin verran keskustella valmentajien kanssa ja kysellä mieltä askarruttavia kysymyksiä. Ihan huippua!

Ja treenit - ne USKOMATTOMAN sairaat treenit - aijaijaij! Voin sanoa, että huomenna jokainen kropan osa tulee näyttämään kiitoksensa! 
Treenipisteitä oli neljä ja meidät jaettiin myös neljään ryhmään. Jokainen ryhmä kävi vetämässä kaikki pisteet läpi - oli porrastreeniä, hyppytreeniä, kottikärrytreeniä yms.. HUHHUH! <3

Huikea HUIKEA Jutta <3
Nyt on kotiuduttu ERITTÄIN väsyneenä ja tiedossa on totaalinen sohvalepo! Upea päivä takana <3
Kiitos Fitfarm - Jutta, Satu, Henriikka. Kiitos upea BC -porukka <3

................................

Olin jo julkaisemassa tämän tekstin kun jälleen kerran nämä onnentunteet kääntyvät kuin salaman iskusta järjettömään suruun ja kaipaukseen! En saata uskoa tätä!!!
Sytytän kynttilän vertaissiskon muistolle <3
Enkeleitä matkallesi muru....  <3

9 kommenttia:

 1. Päiviin tulee aina niitä pysäyttäviä hetkiä. Kaikella on tarkoituksensa. Jatka vain positiivisella polulla.

  VastaaPoista
 2. Ihana kuulla onnistuneista treeneistä ja mukavasti olosta. :-) Huippu meininkiä!
  Loppuillan tapahtumista en voikaan sitten sanoa samaa, kovasti jaksamisia! <3

  VastaaPoista
 3. Niin elämässä kulkevat ilo ja suru käsi kädessä.
  Voimia sinulle♥

  VastaaPoista