torstai 12. syyskuuta 2013

INNOISSAAN! ja kuvavaroitus!

VAROITUS osa 3. Saattaa sisältää helvetillisen määrän kuvia ja hyvää oloa!

Huisin mahtava ja unohtumaton päivä takana!
Pääsin tänään huikean ammattimeikkaajan, sekä kuvaajan käsiin ja voin sanoa että mahtava proggis on nyt meneillään - siitä lisää myöhemmin <3 !! *INNOISSAAN*

 Kävin tekemässä eilen ulkotreenin taas Kinan kanssa pellolla ja kyllä vain yhä homma toimii erinomaisesti!  Myös paljon puhumani TREENIPÄIVYRI saapui ja enpäs ole ennen ollut niin innoissani treenin kirjaamisesta kuin eilen :)

ihhana!
Tämän löydön lisäksi tein myös extralöydön - juuri passelin "juoksutakin" (joka toimii myös ulkotreenissä erinomaisesti) vain neljällä eurolla - Halleluja nykyaika ja FB kirppikset <3
Läpi metsien ja peltojen!
Tänään kolahti vielä Fitnesstukun paketti postiin ja sieltä se saapui - kauan jännitetty (ja vastustettu) treenijuoma!!! Niin kovin vastustin ja nyt retkahdin - tyypillistä syöpämuijaa!

YEAAAAAAH!
Tänäänhän se sitten tuli testattua kun lähdin ystäväni luokse tekemään mäkitreeniä. En uskaltanut ottaa kuin puoli annosta suosituksesta, koska tuote sisältää mm. kofeiinia, enkä ole eläissäni juonut esimerkiksi kupillistakaan kahvia. Tuntui, että treeni kulki ihan kiitettävästi ja tällä kertaa jaksoin koko 30 minuuttia (viimekertaisen 25 minuutin sijaan)
Tämän lisäksi en ollut aivan rikkipoikkipuhki lopettaessani treeniä - TÄTÄ LISÄÄ! <3
Makuna Green Apple Explosion - aika makea mutta ihan nam.

Kotimatkalla hurjan näköinen taivas yllätti kesken auringonpaisteen ja oli pakko napata oikein kuva.

synkkää synkkää!
Synkästä ilmasta huolimatta syöpämuijan pää on kaikkea muuta kuin synkkä - olen NIIN täynnä virtaa ja fiilistä ettei mitään rajaa!
Haluaisinkin muistuttaa kaikkia, että ottakaa kiireisestä arjesta hetki VAIN ITSELLENNE ja tehkää niitä asioita mistä saatte onnea ja lisäbuustia jaksamaan tulevat arjen kiireet.
Pienikin aika itselle voi kantaa pitkällekin <3

Yhä edelleen toitotan treenipiponi tärkeää sanomaa:
Don't wish for it - WORK for it <3
Ettäs tiiätte!
Ja huomenna Herceptin -tiputus! HUOMISEEN <3

3 kommenttia:

 1. No niin, arvaa vaan jäikö vaivaamaan, että mikä se proggis on!!? Nyt kerro hetijustnytäkkiäkaikki... :D
  Saiskohan tuosta juomasta lisävirtaa myös arjen jaksamiseen? Tää tarvis kyllä kipeästi jotain tehobuusteria ;) Hitto, minäkin haluan tuntea itseni reippaaksi, tehokkaaksi ja energiseksi - laitas pieni pussillinen virtaa tännekin tulemaan. Olen valmiina ottamaan kopin <3

  Kata

  VastaaPoista
 2. Täältä huokuu niin hyvä fiilis :) pidä kiinni siittä, äläkä anna kenenkään lannistaa! Oot ihan ite tohon pisteeseen päässyt, ja tuntees ansainnut.

  VastaaPoista
 3. Ihana lukea miten olet energiaa täynnä...:)

  VastaaPoista