keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Kiitos ja höpöhöpöä :)

Ihan ensiksi haluan jälleen jakaa kiitosta teille aktiivisille lukijoille, jotka olette jakaneet yhdistyksemme sivua (upean valokuvaprojektin kera) mm. facebookissa - KIITOS <3
Jos yhdistyksemme idea ei ole vielä selvillä, voit lukea lisää osoitteesta www.siskot.info/
On suuri kunnia olla mukana tekemässä hyvää <3

Kuvaani on jätetty uskomattoman kannustavia ja kauniita kommentteja ja liikutuksin kyynelein niitä olen lukenut! 
Joku mainitsi myös kuvassa esiintyvän hauiksen ja tiedoksenne - pakkohan sitä hauista oli pumpata ihan vaan kuvaa varten, että jaksan kannatella tuota järjettömän kokoista (jäljellä olevaa) hinkkiä kourassani ;) 

Ja sitten arkisempiin asioihin....
Palasin juuri poikani (4v) vanhempainillasta ja ei voi muuta kuin hymyssä suin todeta miten upeasta porukasta voi koostua sekä päiväkotiryhmän henkilökunta, että vanhemmat. Tänään oli sikäli poikkeuksellinen tilanne, että kaikki isät olivat jääneet kotiin ja kun lauma naisia laitetaan samaan tilaan keskustelemaan lapsiensa päivistä, siinä vierähtää yli pari tuntia tuon tuosta. Kylläpä vaan oli mukava vanhempainilta - helposti olisi mennyt toiset pari tuntia lisää. Eksyttiin lopulta treenimaailmaankin..... <3

Tänään on ollut pakollinen lepopäivä, sillä jostain syystä vatsa pullahti aivan turvoksiin ja on kipuillut aamusta asti. Vatsa on ollut sekaisin jo muutaman päivän ajan, mutta nyt se tuntui sanovan treenisopimuksensa täysin irti. Epäilen vahvasti uutta palkkaria ja sainkin vihiä, että reilusti makeutusaineita sisältävät tuotteet saattavat aiheuttaa juuri näitä oireita. Tottahan se on, uusi palkkarini onkin "liian hyvää ollakseen totta" ja todennäköisesti syy tähän kaikkeen. 
Nyt siis lähtee JÄLLEEN palkkari vaihtoon ja tässä onkin sitten pohtimista. Haluaisin löytää palautusjuoman, joka on mahdollisimman "luonnonmukainen", mutta tämä vaatii nyt perusteellisempaa selvittelyä. Raha on myöskin yksi aika olennainen seikka, eikä näiden kaikkien vaatimusten yhdistäminen välttämättä ole kovin helppoa toteuttaa.
Moni sanoo sekoittavansa palautusjuoman itse, mutta tähänkin tarvitsisin opastusta, joten tähän hätään ei tule onnistumaan sekään. Tässä lienee syytä kääntyä jonkin kokeneen PT:n puoleen?

Google on vihoviimeinen apu tähän palkkariasiaan, sillä tuntuu että googletanpa sitten minkätahansa ainesosan valmispalautusjuomista, siihen yhdistetään AINA sana "syöpä".
En mielellään "kerää koko sarjaa" syöpiä, joten siksi olen alkanut hieman kiinnostua näistä "terveellisemmistä" vaihtoehdoista, eikä maku olekaan enää sitten se pääasia. Kai sitä saa kurkusta väännettyä alas vaikka ja mitä jos tietää sen olevan "puhtaampaa" :)
No tiedän tiedän, syöpää kaikki nykyään aiheuttaa, mutta nämä lisäravinteet ovat minulle kyllä vähän sellaista vierasta maaperää, jossa olen hieman varauksellisempi... Turhaan vai syystä - sitä en tiedä?

Nyt on siis 6 viikkoa jo hujahtanut tätä elämäntapamuutosta ja pakko työntää nyt uusi edistyskuva tähän näytille. Valaistus on eri (en ole käynyt siis solariumissa ;) ja käsien asento hieman eri, mutta väitän että muutosta on kyllä silti tapahtunut (erityisesti olkapäissä) <3 Suunta on ainakin oikea....

Vasen lähtötilanne - Oikea 6 viikon saldo
Ja sallitut herkut pelastavat ne heikot hetket <3
Ihanaa iltaa kaikille! <3 
Muistakaa tehdä asioita jotka tekevät teidät onnellisiksi - älkää unohtako itseänne <3

2 kommenttia:

  1. Tavallinen maito on yllättävän hyvä palautusjuoma, proteiinia ja hiilihydraattia aika hyvässä suhteessa. Profeel-versiossa on enemmän proteiinia, jos sitä ei muuten saa tarpeeksi. Hyviä treenejä! T. Miina

    VastaaPoista
  2. Hellurei ihana taistelija nainen :O) Jätin sinulle haasteen blogiin käy kurkkaamassa..

    VastaaPoista