perjantai 20. syyskuuta 2013

Inbody -seurantaa pukkaa!

Inbody - seurannassa käyty ja sain sekä hyviä, että huonoja uutisia! Seuranta on 4 kuukauden ajalta ja antoi tietooni seuraavaa:

HYVÄT UUTISET

Lihasmassa on kasvanut lähes kilolla JES <3 24,7 kg -> 25,6 kg
Ei siis ole huhkittu turhaan ja suunta lienee oikea!
<3

HUONOT UUTISET

Rasvaprosentti on tippunut entisestään. Edellisellä kerralla se oli sentään normaalin rajoilla, mutta nyt valahtanut alas 1,4 kilolla.
Rasvamassa (KG) 10,7 -> 9,3
Rasvaprosentti (%) 19,3 -> 16,8

Olen siis arvioinut oman hiilihydraattitarpeeni liian alhaiseksi ja nyt korjataan sitten tilannetta lisäämällä reilusti hiilareita ruokavalioon :)
Bikini Challenge -valmennuksessa meidät on jaettu eri lähtötilanteissa olevien ryhmiin ja olen nyt jostain syystä kuitenkin arvioinut oman tilanteeni väärin ja noudattanut ns. "väärän ryhmän" ruokavaliota - tai sitten en ole ollut tarpeeksi tunnollinen hiilareiden määrien suhteen.... 
*RUOSK*

Lähdin kuntosalilta kourassani äärimmäisen houkutteleva Personal Trainer -tarjous. Rahaahan nyt ei ole koskaan tarpeeksi, mutta mutta mutta..... Tässä kohtaa tekisi mieleni vetäistä syöpäkortti esiin ja marttyyrina valitella elämän äkkinäisyyttä - unelmia pitää toteuttaa kun vielä ehtii.

Ei tähän hätään muuta kuin ihanaa viikonloppua höpöliinit <3

P.S. Saatiin ylimääräinen tankkauspäivä (HALLELUJAAAAA) ja aion pitää sen huomenna. Ihan jo näiden Inbody -mittauksienkin kunniaksi - nyt tulee hiilarit tarpeeseen!

8 kommenttia:

 1. Niinpä niin! Liikaa protskuja,liian vähän hiilareita! Mitäs ne aivot käyttääkään ravinnokseen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän jo odotinkin tämäntyyppistä kommenttia saapuvaksi ;)

   Poista
 2. Oi, tankkauspäivä kuulostaa hyvältä - ja taatusti myös maistuu hyvältä :D
  Hienosti on lihasmassa kasvanut, näkihän sen tuosta aiemmasta kuvastakin tosi hyvin. Uskon, että saat tuon rasvaprosentin helposti korjatuksi, kun nyt sen tiedostat ja osaat sen mukaan toimia. Että laita se ruoska syrjään ;)

  Mukavaa viikonloppua <3

  Kata

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempistä Kata! Just tällä asenteella ajattelin mennä <3

   Poista
 3. Elä täysillä,tee juuri sitä mikä parhaalta tuntuu.
  Eino Leinon sanoin: kell onni on se onnen kätkeköön
  Miksi? Ihmiset eivät vaan tahdo kestää toisen onnea. Sinä olet onnellinen,siitä pirun syövästä huolimatta. Ihailtavaa! Suurin osa "terveistä" sitä ei ole. Monet monet terveet ovat paljon paljon onnettomampia.


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kauniista sanoistasi <3 Tuli hyvä fiilis!!

   Poista
 4. Hei, multa saisit muutaman rasvaprosentin :) Olen hoikka, mutta silti prosentit suuret ainakin asuntomessuilla taannoin mitattessa 33%! Ensi kuussa aloitan oman kuntokuurini, joskaan ihan tuollaiseen itsekuriin minusta ei varmaankaan ole. Hyvää tankkauspäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtava päätös! Kuntokuurit ei mene koskaan hukkaan :) !! Jes!! <3

   Poista