keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Sattuuhan sitä!

Elämme jännittäviä hetkiä - en saa nimittäin geenitutkimuksia mielestäni. Huokaus.
Eilen tuli kirje HUS:lta ja sydän pomppasi kurkkuun - olen jotenkin saanut sellaisen käsityksen, että jos käyntiaika tulee kirjeitse, olisi kyse huonoista uutisista, kun taas hyvät uutiset voitaisiin myös hoitaa puhelimitse. 
Perkeleen syöpä - jatkuvasti pelottelemassa vaikka kuinka yritän olla muka vahva ja rohkea ollakseni syöpäpelon yläpuolella! Tässä on vielä työstämistä...

Iloisimpiin asioihin siis - olen yrittänyt etsiä itselleni oikein hyvänmakuista palautusjuomaa ja kuinka ollakkaan toivon nyt vihdoin löytäneeni jotain upeaa! 
Veljeni vaimo vinkkasi tästä lukemattomien makujen vaihtoehdosta ja tänään odotan illan treeniä normaaliakin innokkaammin!
Makuna Chocolate cookies & cream - ei voi olla pahaa ;)


Ja niin on tykin näkönen purnukka, että johan pompsahti motivaatiot taas kattoon!
Jaaaaaaaa PLOP kun justiinsa sain puhelimeeni viestin, jossa kerrotaan pakettini odottavan matkahuollossa - TREENIPÄIVYRINI on VIHDOIN ja viimein saapunut keskuuteemme! HIIO-HOI <3

Uutta tukkakuvaakin taas pukkaa - viimeisestä sytosta on nyt 5kk aikaa ja voisi sanoa että eipähän palele ainakaan korvia talvella.... Reuhka kasvaa yllättävän nopeasti, mutta silti niin hitaasti! Pitänee kuitenkin olla yhä edelleen tyytyväinen että ylipäänsä kasvaa :)

5kk sytoista -tukka
Olenkin aikaisemmin jo puhunut siitä, kuinka teen nykyään lähes kaikki treenit kotona ja nyt olisi aika taas rohkaistua ja mennä sinne OIKEALLE  kuntosalille myös ihan vaihtelunkin vuoksi. En tiedä mikä siinä "julkisesti" treenaamisessa oikein mättää, mutta suurin ongelma lienee ainakin laitteiden "vapaus" - tai lähinnä sen puute. Vaikka tarvitsisin vain neljää eri häkerrystä, niin tietysti jokainen tai ainakin joku niistä on varattu ja täten supersarjat kärsivät pahemman kerran!

Haluan nyt kuitenkin jakaa teille viime viikon totaaliepäonnistumisen, jonka myötä olen vahvasti sitä mieltä, etten minä kuulu yleisille saleille.... Eh...
NOH- valittelin BC -typsyille maastavedon ongelmia: Jalat jaksaisi nostaa enemmän kuin sormet jaksaa tankoa puristaa. Hankintalistalla ovat vetoremmit, mutta en ole vielä saanut aikaiseksi niitä hankkia, joten sain tytöiltä loistavan vinkin: "Ota tangosta ristiote, niin saat nostettua enemmän" - ja minähän otin - KIRJAIMELLISESTI ristiotteen (tämä melkein vaatisi kuvan): 
Laitoin oikean käden vasemman käden paikalle ja vasemman käden oikean käden paikalle - RISTIIN (tietty) ja aikani siinä ähelsin ja kiroilin: "On se nyt perkele miten ne sen muka tekee?!?!?!" Homma päättyi luovutukseen. MAVE vs Syöpämuija 1-0.

Vasta PÄIVIÄ myöhemmin totuus valkeni ja voi sitä lampun välkettä pääni päällä - eikä naurulle meinannut tulla loppua! Ristiote tarkoittikin toisen käden vastaotetta ja toisen käden myötäottetta. UPS! Tämän jos olisin toteuttanut julkisella salilla kotisalini sijaan.... en edes halua ajatella sitä!
Että semmonen treenimuija.... 

Näillä eteenpäin <3

12 kommenttia:

 1. Heh...no mistä noita kaikkia termejä tietää...:D
  En ole kyllä tuollaisesta kuullu, että kirjeenä tulisi huonot tiedot...taitaa olla sinun mielikuvituksen tuotetta tuo tieto.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkoitin siis että kirjeenä tulisi kutsu paikanpäälle kuulemaan ne huonot uutiset :/ Toivottavasti ei näin...

   Poista
 2. Kiitän kommelluksen jakamisesta! Nimittäin tuollaista ristiotevinkkiä en ollut kuullutkaan! Enkä kyllä olisi tiennyt, mikä on ristiote... Mutta samasta ongelmasta täälläkin on kärsitty: puristusvoimaa ei ole tarpeeksi paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olkaapa hyvä! Itsekin olen NYT kovin innoissani kun tiedän mitä se ristiote todella tarkoittaa ;)

   Poista
 3. Ihan oikea tukka sinulla. Minulla on kaksi viikkoa viimeisestä sytosta ja joka ilta kyttään vessan peilistä, että joko tunkee uutta tukkaa :)
  Hih, hyvä maastaveto tyyli sinulla ollut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja äkkiähän se sieltä lähtee pukkaamaan <3 TSEMPPIÄ Santruzka <3!!

   Poista
 4. En tiedä onko vaan eri käytäntöjä eri puolella maata miten asioista ilmoittavat,mutta toisaalta...Miks kutsuisivat ihan vastaanotolle jos ei ois mitään muuta ilmoitettavaa kuin että et oo geenin kantaja?! Mut tää ei oo siis mitään tietoa vaan ihan tällanen mututuntuma.Ei ole henk.koht.kokemusta asiasta.Tai sit on niin että kutsuvat joka tapauksessa kaikki keskustelemaan. Taina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu nää on näitä toisille toista ja toisille toista - jännitettäväksi jää yhä vain... :/

   Poista
 5. Käytäntö on varmaan joka paikassa omansa. Kun itse säin nuo perinnöllisyystestien tulokset, niin lääkäri soitti ja kysyi, että haluanko kuulla vastaukset heti vaiko haluanko mennä paikan päälle. Hassua sekin oli mielestäni. Halusin kuulla ne heti ja onnekseni en sitten geeniä kantanut. Olin kyllä jo ehtinyt miettiä miten se vaikuttaisi ei vain minuun vaan myös sukulaisiini.

  Mutta tsemppiä tuloksiin. Itse olen sitä mieltä, että tieto on aina parempi vaihtoehto kuin arvelu.

  Päivi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi et kantanut geeniä <3 Kiitos kokemuksesi jakamisesta!! :)

   Poista
 6. Mulle vasta tuli esitietokaavakkeet, pitäs vaan äitin kanssa saaha yhdistettyä nuo, turha sitä erikseen molempia tutkia. Mutta jos se tosta lähtis etenemään. Toivotaan että sun tulokses tulee pikapuolin!

  Ihana tukka :) meikä vasta kävi peruukkiostoksilla ja hattuja on hankittu... jos vielä pari viikkoa omat karvat pysyis päässä.

  Tsemppiä reeneihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu melkoinen show tuo taustaselvittely - hyvän asian puolesta kuitenkin! Kiitos kommentistasi ja TUHANNESTI tsemppiä omaan taistoosi <3

   Poista