torstai 6. joulukuuta 2012

Sinne meni tukka.

Eilinen pään magneettikuvaus oli melkoinen farssi.
Meillä oli siskoni kanssa melkoinen kiire jo "mauttomiin" juhliin joten toivoin kovasti että hoitohenkilökunta olisi aikataulussa.
Valitettavasti näin ei kuitenkaan ollut vaan pääsin vasta n. 45 minuuttia myöhässä tutkimukseen. Odotushuoneessa nyhdimme hiustuppoja päästäni ajankuluksi. Ja niitä riitti.
Kuvauksen oli määrä kestää puolisen tuntia ja puolessa välissä tuli ilmoitus että laittavat varjoaineen tulemaan suoneeni ja tutkimus tulee jatkumaan vielä n. 15 minuuttia. Tuntui kuin jotakin kylmää olisi ruiskutettu suoneen ja päätin että jaksan olla paikallani vielä toiset 15 minuuttia. Tällaiselle ikiliikkujalle sellainen aika saattaa olla pieni mahdottomuus.
Pärjäsin mielestäni hienosti kunnes hoitajat pärähtivät huoneeseen ja ilmoittivat kuulokkeisiini että varjoaine oli lorahtanut suoneni sijasta lattialle.... Jokin liitin oli jäänyt auki joten suoneen oli ruiskutettu vain keittosuolaliuosta. Tutkimus siis venähti vielä toiset 15 minuuttia.
Olimme olleet Meilahdessa lähes kaksi tuntia.

Pääsimme lopulta lähtemään ja suuntana juhlat jossa tarkoitus oli ajaa ne paljon puhutut kaljut - syöpäkalju ja tukikalju.
Tässä nyt ensimmäinen otos lopputuloksesta:Päätimme hassutella ystäväni "tukikaljun" kanssa ja laitettiin ensin tällaiset hupaisat irokeesit - Maijan pientä "sivunyystiä" unohtamatta <3


Kuuntelimme musiikkia ja nauroimme koko toimituksen ajan. Olin ajatellut että itku pääsee viimeistään peilin edessä, mutta ei. Olin lopputulokseen todella tyytyväinen - vaikkakin hieman järkyttynyt.
Odotin kuitenkin paljon pahempaa joten olen suorastaan helpottunut että mieli on näin hyvä.
Enhän ole kaljuni kanssa edes yksin <3

Tässä vielä lisää tunnelmia:

Murmeli
Nyt se on ohi ja matka jatkuu pää paljaana talven yli. Kesällä saankin sitten nautiskella jo pienestä sänkitukasta. Pienen pieni veljenpoika jo tänään silittikin päätäni ja sanoi "ihan tuin tiili" <3

Tuhannet kiitokset rohkealle kampaajalle Sarille sekä teille ihanille ystävilleni jotka olitte kannustamassa paikanpäällä. Kiitos myös teille muruille jotka olitte hengessä mukana toisaalla.
Olen saanut niin paljon kannustavia sanoja joiden avulla jatkan matkaani taas taistelutahtoa puhkuen!

Ihanaa Itsenäisyyspäivää jokaiselle <3

7 kommenttia:

 1. Olet kaunis kaljunakin. <3

  VastaaPoista
 2. Hei,ihan oikeesti näytät tyylikkäältä - sulla on niin upea pään muoto!Itse näyttäisin vastaavassa tilanteessa lähinnä kaalinpäältä:)Myös valitsemasi peruukki päässä olet tosi nätti,joten sulla on nyt varaa valita.Voimia sinulle jatkossakin.

  VastaaPoista
 3. Älyttömän hyvännäkönen piä! <3 Onhan meillä toi kauniskallosuus suvussa, köh köh! :D T: Mari

  VastaaPoista
 4. Oi, hyvin sopii kalju! Peruukkikin on oikein kaunis. Ja voi ihanuus tuossa seuraavassa tekstissä, kun kutsun pukukoodissakin sanotaan, että voi jättää pipon pois. :)
  Tosi hienoa, että kaverisikin on kaljupäänä tukemassaja tietty kaikki muutkin, tukiverkostot kunnossa.

  Tsemppiä maanantaihin!

  VastaaPoista
 5. Sulla on aivan ihania ihmisiä ympärillä, oon onnellinen siitä! Liikutuin tätä lukiessa ihan valtavasti. Ei tämän syövän nujertaminen jää ainakaan tuesta kiinni! <3

  Olet valtavan kaunis!

  VastaaPoista
 6. Hei Kaunis nainen! Ihana kalju ja ihana ystävä! Pitäkää huoli, oot kadehdittavan positiivinen ja rohkea nainen! Kaikkea hyvää!!

  VastaaPoista