perjantai 23. elokuuta 2013

Pulssi tasaantuu! :)

Nyt on kyllä aivan pakko esittää teille lukijoilleni järjettömän suuri kiitos tuestanne! Eilinen kirjoitus sai aikaan melkoisen "kommenttimylläkän" ja olin todella yllättynyt miten niin moni nousi kannustamaan aika äkkipikaistakin vastareaktiotani!
Huikea joukkokannustus - tuhannet kiitokset! <3

Jennyn kommenttia on nyt kuitenkin pakko lainata, koska hän latoi erittäin hyvät faktat asian tiimoilta pöytään:

"Ehkä dieetti sana huijaa Suomessa ihmisiä ajattelemaan, että kyseessä täytyy olla laihdutuskuuri :P Diet sanana tarkoittaa itseasiassa vaan ruokavaliota, ja siitä tässä BC:ssä on kyse: tietyn ruokavalion noudattamista. Ja tällä ruokavaliolla pienillä muutoksilla voi joko laihduttaa tai sitten "lihottaa" itseään, eli kasvattaa massaa. Käsitykseni mukaan tämä meiän Syöpämuija aka Mega-Inspiraatio syö niin että napa paukkuu ja ettei laihtumista pääse tapahtumaan. Ja sellainen ruokavalio ei varmastikaan rasita kenenkään elimistöä, kun syödään puhdasta ruokaa runsaasti, säännöllisesti ja omaa kroppaa kuunnellen."

Kiitos Jenny! Veit jalat suustani <3

Kuten äsken kuitenkin mainitsin, vastareaktioni oli HYVIN äkkipikainen koska asiaa tarkemmin nyt ajatelleena, olen itse syyllistynyt tähän samantyyppiseen ns. "arvosteluun" tai "puuttumiseen" tavallisessa elämässäni itsekin. En nyt koskaan ole sentään kenenkään tuntemattoman ihmisen blogiin käynyt elämän valintoja arvostelemassa, mutta olen kyllä erittäin äkkipikainen ja omaan erittäin voimakkaat mielipiteet.
Lähipiirini on kyllä saanut tuntea tämän nahoissaan...
 Kaikesta huolimatta minulla on myös anteeksipyytämisen jalo taito ja anteeksi olen myös saanut kaikki ne äkkipikaiset reaktioni, jolloin olen puuttunut asioihin, jotka eivät minulle todellisuudessa vähääkään kuulu!
Tässä oli siis myös peiliinkatsomisen paikka itselläkin! <3

Kaikenkaikkiaan hyvä fiilis jatkuu, treeni jatkuu sekä DIEETTI jatkuu normaaliin tapaan! En anna tällaisten tilanteiden lannistaa vaan hymyä vaan kehiin niin homma toimii! :)

BC -tyttöjen neuvo näihin tilanteisiin olisi ytimekäs:
PERSETREENIIN SIITÄ <3

10 kommenttia:

 1. Sorry mutta nyt meni maku sun ennen niin hyvään blogiin.Jos dieetti ja treenaus saa sut noin takakireeks niin Bye bye!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, syöpämuijakin on vain ihminen <3 Kaikkea hyvää sinulle jatkoon!

   Poista
 2. Etsiskelin netistä tietoa siitä mitä voi olla odotettavissa, kun tiistaina menen ultraamaan viikko sitten löytynyttä rintapattiani. Onneksi eksyin tänne. Vaikka blogin alku olikin aika pelottavaa luettavaa jäi loppuun päästyäni tunne, että pahimmastakin löydöksestä voi selvitä. Ja huumori voi pysyä matkassa =). Kiitokset siitä.

  T.
  Mari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mari kiitos kommentistasi <3 Olet ihan oikeassa - huonoistakin uutisista voi selvitä ihan kunnialla. Puhtaita kuvia sinulle kuitenkin suuresti toivoen <3

   Poista
 3. Nyt kyllä vetää hiljaiseksi nämä kommentit täällä.. Ai, että takakireeksi saa dietti. Huh huh.. Onneksi tämä on vapaa maa, eikä kenenkään ole pakko lukea toisten blogeja. Tsemppiä diettiin (ruokavalioon)ja treeneihin!! Jatka samaan (takakireeseen..) malliin!!! ;-)
  -Päivi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päivi Kiitos <3 Juuri näinhän se on - kaikkia ei vain pysty miellyttämään kerralla, eikä näitä ajatuksia tulekaan kirjoittaa vain muita varten :) <3

   Poista
 4. Hei takakiree, tää etukiree pysyy ainakin matkassa mukana! <3

  Kata

  VastaaPoista
 5. Hai,
  Poikkean silloin tällöin tsekkaamassa höyryämistäsi ja aikaansaannoksiasi, loistavaa tykitystä, jatka!
  Löydän sinusta samoja piirteitä kuin itsessänikin, myös tuo kiihtyvyys...
  Olemme kolme vuotta taistelleet oman lapsen ja syövän kanssa, joten aihepiiri on tuttu siltä kantilta. Kirjoitan myös blogia ja elämän muutkin asiat sivuavat teksteissä. Olen saanut myös sankokaupalla lokaa niskaan asenteestani, tempauksistani, suhtautumisestani... käyn kuulemma ylikierroksilla, olen liika itsekäs, kykenemätön huolehtimaan lapsestani jne.
  Ne satuttaa hiivatisti, sillä tasan elämän faktat ja realiteetit muistaa unissaankin, mutta on todella tärkeää löytää elämästä muutkin nyanssit kuin syöpä. Toki monilla on tapana ymmärtää asiat väärin, saattaahan sitä itsekin vetää herneet, varsinkin kun on aika nopeasti kiihtyvää sorttia...
  Jokainen kuitenkin löytäköön elämässä ne omat selviytymiskeinot, sinulla on myös loistavat omasi.
  Toki tänään olen sinulle todella kateellinen, sillä itse olen aika maitohapoilla, mutta muistan, tiedän ja voin aistia sen tunteen kun alan nousta... sitten minuakin jälleen itsekkyydestä kadehditaan. Ymmärsithän;-)
  Kauhiasti tsemppiä kaikkeen, toimi juuri niin kuin itsestä parhaalta tuntuu!
  Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tiina <3 Lähdenkin tänään tutustumaan blogiisi :) Niin paljon asiaa! Ei muutakun jatketaan "kiihdyttelyjä" ;)

   Poista