torstai 29. elokuuta 2013

Voi Pas*a

Ettei olisi flunssa vain alistumassa kohtaloonsa kun Syöpämuija on ladannut kaikki aseet kyseistä vihulaista vastaan! Aamulla olo oli jo PALJON parempi kuin eilen. Räkä kyllä lentää yhä edelleen, mutta muuten flunssainen olo näyttäisi olevan historiaa. Nyt toivotaan, ettei kuume yllättä, koska sitten voidaankin jo sanoa hyvästit lauantain Midnight Runille!

Vitamiinitykitys!
Flunssasta nyt viis, koska tänään on SUURI päivä! Vain ja ainoastaan siksi, että ensi viikon TANKKAUSPÄIVÄN suositusohjeet on julkaistu Bikini Challenge -foorumilla!
En tietenkään voi teille jakaa tätä ohjeistusta, mutta sen verran sanon, että odotin paljon paljon tiukempaa linjaa tankkauspäivälle! Tämä tarkoittaa sitä, etten tule varmastikaan soveltamaan kyseistä päivää mitenkään erityisen radikaalisti, kuten aiemmin suunnittelin. Metrilakua ohjeista ei (yllättäen) löytynyt, joten sen aion lisätä sinne, mutta kuin ihmeen kaupalla muunmuassa irtokarkit löytyivät listalta! HALLELUJA! <3

Toinen ilon aihe on uudet Adidaksen pöksyni, jotka tilasin tovi sitten Stadiumista ja jotka pääsin vihdoin noutamaan eilen. Näistä mää tykkään!

adidas <3
Huomatkaa kuvassa tapahtuva tiukka puristus puhelimesta, jotta sain edes HIEMAN onnetonta hauberia kuvaan - ikäänkuin vahingossa ;) Syöpämuijasta kuoriutui kunnon kettu!

Olen tässä nyt viime aikoina hehkuttanut teille tätä mahtavaa fiilistä ja upeaa elämänmuutosta, mutta en ole laisinkaan kertonut teille tämän kaiken varjopuolesta. Tässä ripaus siitä! Nyt varoituksen sana herkimmille - saattaa sisältää pieniä määriä paskanhajua!
Tiedättekö sen tunteen (toivottavasti ette tiedä) kun kuvittelette jäävänne töihin aiiiivan yksin ja päästätte VIHDOIN ulos koko päivän vatsassa pyörineen "ilmataskun" (olipa kauniisti sanottu paskanhajusta)...... ja TADAA - samalla helpottavalla sekunnilla sisään lampsii lähettipoika reippaasti luoksesi: "Saisinko allekirjoituksen tähän kiitos" - AAARGHHHHH!
Sen verran voin antaa pientä vihiä, ettei kyseessä ollut ruusun tuoksu. 
Yritin pysyä mahdollisimman liikkumatta ja syvästi toivoin, ettei haju täten pääsisi livahtamaan pitkän paitani helman alta. Flunssasta huolimatta oma nenä oli kuitenkin sen verran terässä, että huomasin suunnitelmani epäonnistuneen.
*HÄPETYS*
Pakko kuitenkin myöntää, että itselleen nauraminen on loppupeleissä aika hauskaa :D Siksi kai tämänkin julkistin, vaikka normaali ihminen kai tajuaisi pitää tämänkin asian omana tietonaan.
Se siitä.

Olisko tähän hyvä lopettaa? ;)

14 kommenttia:

 1. Kuten sanottua, maailma ääntä vetää ja viita paskaa. Ja eiköhän se postipojankin flatus varmasti aromikas ole.

  Eräs ystäväni kertoi, kuinka oli työpaikkansa wc:ssä ja sinne sipsutteli hieno lady jokainen hiuskarva ojennuksessa ja sulkeutui eriöön. Oven takaa kuului hetken kuluttua pitkä ja kimakka pierun ääni. Kohta taas lady sipsutti yhtä hienostuneena takaisin ulos..

  Mitä opimme tästä? Tyyli se on joka ratkaisee.. :D

  P.S. Älä nyt hyvä ihminen enää ainakaan laihdu(ta), hupenet kohta olemattomiin.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai taivas kun mä taas repesin :D <3 Kiitos Lippis!!

   Poista
  2. Eipäs repeillä siellä kun täti on huolissaan.. *tsk* Pitäiskö lähettää naimakone ja siemeniä vai jeesusteippiä, että saat kasattua itses taas kuosiin?.. *wirn*

   Poista
 2. Ääneen täällä naura lukiessani jurruasi...olet sinä aika kynäniekka...:))

  VastaaPoista
 3. ...siis juttujasi....minä en kestä, noita minun kirjoitusvirheitäni!!!!

  VastaaPoista
 4. Samaa mieltä Lippiksen kaa.Näytät kohta anorektikolta!! janni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei hätää Janni - tämän kokoinen olen ollut koko aikuisikäni (jos sytoturvotuksia ja raskauksia ei lasketa) - ja nyt kasvatetaan massaa - ei laihduteta <3

   Poista
 5. Repesin! :D Niin tuttua ;)

  VastaaPoista
 6. Pieruhuumori on aina hauskaa! :D Sai lähettipoju hauskan tarinan kahvitauolla kerrottavaksi... :)
  Piti oikein katsoa uudestaan sitä habanderia, nimittäin kuvan taustalla loimottava takkatuli vei minun huomioni. Ja kyllä!! Hauis siinä pullottaa, hyvältä näyttää. Juu ja housut on kanssa hienot, kyllä niissä kelpaa viilettää :)

  Kata

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et ehkä usko, mutta takassa EI pala tuli - vaan aurinko kuule paistaa sinne aika hienosti! Uskomatonta mutta totta!
   <3

   Poista
 7. Metrilakuhan ON YKSI irtokarkki! Ihanat housut!
  -toinen Paukku :D

  VastaaPoista