torstai 7. helmikuuta 2013

Aamun kommelluksia

Olipahan tapahtumarikas aamu. Ette arvaa mitä minulle jälleen tapahtui. No koska ette varmastikaan arvaa niin kerronpas tapahtumien kulun teille itse:
Labrahoitaja tuli aamulla ottamaan minulta verikokeita normaaliin tapaan. Olemme kaikki olleet todella ehdottomia siitä, ettei leikatun puolen käteen kosketa infektioriskin takia. Verisuonia on vasemmasta kädestä nyt todella vaikea löytää ja eilen jouduimme kanyylinkin pistämään taipeeseen - tämä vaikeuttaa labrahoitajan työtä jonkin verran. Labrahoitaja löysi kuitenkin vasemman käden taipeesta vielä yhden kelvollisen suonen verikoetta varten ja nappasi näytteet. Kun hoitaja oli laittamassa minulle laastaria niin tungin tietysti oikean käden oma-aloitteisesti "painamaan" verinäytekohtaa. En vain sattunut huomaamaan, että labrahoitajan näyteneula oli edelleen siinä otollisesti törröllään niin menin sitten työntämään oikean käden sormen suoraan neulaan melko taitavasti. Osui ja upposi! AUTS!
Se siitä oikean käden pistovarjeluksesta. Nyt toivotaan, ettei aiheudu uutta infektiota. Tämäkin vielä.
 
Odottelen tässä parhaillani "tukikaljuystävääni" vierailulle. Ihanaa! Hänellä sattuu olemaan oma käynti täällä sairaalalla tänään joten tulee etuajassa pitämään minulle ensin seuraa.
Lääkärikin kävi jo kierroksella, mutta hänellä ei ollut vielä valitettavasti verikokeideni tuloksia. Keuhkokuvaa vilkaisi vasta nyt ja sanoi, että keuhkojen "kärjissä" olisi jonkinlaista pientä nestekertymää. Ei mitenkään radikaalisti, mutta tulehdus on voinut alkaa myös sieltä. Minulla on ollut myös tänään painon tunnetta keuhkoissa joten astmani vuoksi tulen saamaan normaalin lääkitykseni lisäksi vielä jotain avaavaa lääkettä tässä tilanteessa.
Nyt jäämme vielä odottelemaan verikokeiden tuloksia ja toivotaan tietysti parasta!
 
Pidetäänkö peukkuja, että pääsisin tänään kotiin?
Tippakäsipeukku
Hauskaa päivää kaikille <3


12 kommenttia:

 1. Voihan tympeys, että kaikkea ylimääräistä joudut vielä kestämään. Toivottavasti pääset sieltä sairaalasta pikapikaa pois ja voit palata normaaliin arkeen. :) Toivottavasti ylimääräisestä pistoksesta ei aiheudu mitään ylimääräistä ongelmaa.
  Mahdollisimman mukavaa päivää sinullekin. :)

  VastaaPoista
 2. No voi peppu! Ajattelit sitten ottaa myötätuntopistoksen toiseenkin käteen kun toistakin on jo niin tökitty? ;D (onko tämä nyt sun oma variaatio siitä, että jos koskee päähän, niin työnnetään tikku varpaankynnen alle ja potkaistaan seinään?) Peukkuja pidetään, vaikkei kanyyliä kädessä olekaan, että pääsisit jo kotiin potemaan <3 Tsemppiä, nauti valmiiista aterioista ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on juuri se minun variaationi mainitsemastasi tilanteesta :D Kiitos tsempeistä <3

   Poista
 3. Peukut pystyssä täälläkin♥
  Pitikin sitten osua se neula sormeen....jotenkin tutulta kuullostaa...meinaan minullekkin aina sattuu ja tapahtuu....:D

  VastaaPoista
 4. voihan toheluuden toheluus :) peukut pystyssä täälläkin ja varpaat myös :D

  VastaaPoista
 5. heh..aina sattuu ja tapahtuu :) mutta kyllä ne kotityöt odottaa usko pois <3

  VastaaPoista
 6. toivotaan parasta,mutta eiköhän se paras nyt olisi että pitäisivät sinut vielä toipumassa siellä osastolla.:)

  VastaaPoista