perjantai 1. helmikuuta 2013

Arjen rentoutumista

Eilen oli mitä mainioin päivä. Ei oireilua ja vain arjesta irtautumista. Miehellä oli työmenoa Tampereelle joten lähdin miehen mummon kanssa samalla kyydillä Lempäälän Ideaparkiin ostoksille koko päiväksi. Kävimme syömässä Martina - ravintolassa ja pakko myöntää että ruoka oli aivan taivaallista. Ei ollut makuoireista tietoakaan vaan possunpihvi tattikastikkeella maistui aivan loistavalta itseltään <3 
Muutamia ostoksia vain itseänikin varten tuli tehtyä. Terapeuttista! Väsymys oli kyllä valtava kun kotimatka alkoi. Ei ole tämä rouva tottunut moisiin monen tunnin ostosreissuihin näissä olosuhteissa.
Tein myös mahtavan karkkilöydön - nimittäin löysin paljon puhutun "uusvanhan" merkkaripussin. Tälläkin hetkellä merkkari muljuu suussa ja kyllä on herkullista <3 Voi näitä syötäviä onnenhetkiä.

Päätin pitää pojan tänään kotona koska olotukset ovat niin hyvät ja tekee hyvää viettää ihan kaksinkin laatuaikaa pikkuisen kanssa. Aamu meni tosin siivoillessa mutta kun koti saatiin puhtaaksi oli aikaa muulle puuhastelulle. On muovailtu ja käyty ulkona laskemassa mäkeä. Nyt poika on unilla joten saan hetken hengähtää - ja syödä merkkareita.

Tänään on siitä harvinaislaatuinen ja ihana ilta että pääsemme miehen kanssa ystäväpariskunnan kera elokuviin illalla. Kiitos vanhempieni ja Pauliina -ystäväni jotka ottavat lapset hellään huomaansa. Lähdemme katsomaan suomalaisen "Vuonna 85" - elokuvan. Toivottavasti olisi hyvä. Meikäläiseen yleensä suomalaisten elokuvien huumori uppoaa oikein tosissaan. Iltaa siis odotellessa <3

Tällä hetkellä minulla ei ole mitään suurta mielenpäällä. Tällaista diipadaapaa taas mutta sekin on varmaan vain hyvä asia. Ei mitään mikä painaisi mieltä :)
Lähden siis jatkamaan "omaa aikaa" vielä hetken ajan ja toivotan kaikille mukavaa päivän jatkoa <3

p.s. Katsokaa miten ihanan mukin sain veljeni vaimolta ilahduttamaan teehetkiäni:


4 kommenttia:

 1. Merkkarit on kyllä hyviä ,muistan kun oli pieni ja äiti tilasi niitä aina jostain isoja laatikollisia. Sitten niitä syötiin hulluna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on!!! Ja tarttuu tosi kätevästi hampaisiin ;)

   Poista
 2. Itse en ole vielä kerennyt maistaan..mutta..mutta sekin aika vielä voittaa..vaik verenpaine ei siittä tykkää :) mutta siltähän ei kysytä... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tässä ehdi nyt verenpaineen mielipidettä tiedustella ;)

   Poista