perjantai 22. helmikuuta 2013

Ristus mikä reissu!

Nyt on vietetty parin päivän irtiotto arjesta ja teki enemmän kuin hyvää. Olin siskoni kanssa tyttäriemme kanssa Ruotsin risteilyllä ja lyhyesti sanottuna: "Ristus mikä reissu!" :) Nyt on syöty, tanssittu, herkuteltu ja syöty kuin viimeistä päivää. Ei päässyt nälkä reissulla yllättämään kun varattuna oli buffet pöytä mennen tullen. NAMS!
Pääsin tekemään myös parempaa tuttavuutta pertsani kanssa ja voisin sanoa että alamme olla nyt sujut. Alkuun pertsa hiosti, puristi ja näytti mielestäni luonnottomalta mutta kun sitä hieman asetteli ponnarin kanssa ja kaikesta huolimatta vain käytti, niin mielestäni lopputulos oli ihan ok. Toki hytissä pään vapauttaminen pertsasta oli myös uskomattoman vapauttava kokemus.

Ennen reissua tein kuitenkin mieltä virkistävän havainnon jonka haluan tuoda teille nyt kuvan muodossa esiin:


Katsokaa mitä sieltä kasvaa: TUKKA! Ei sitä nyt ihan valtavan tiheästi kasva mutta sen verran että tukaksi voi kutsua. JEE! Päätin siis että annan tämän nyt kasvaa ja katson että mitä siitä tulee. Nähtäväksi jää :)

Tämä oli tällainen pikapäivitys koska minut valtasi hirvittävä nälän tunne. Siirryn siis jääkaapille ja palaan asiaan myöhemmin. <3

5 kommenttia:

 1. Hienoa...se on tukkaa!
  Kohta pertsa jää tarpeettomaksi....:)

  VastaaPoista
 2. söpö siilihän sieltä on jo nousemassa :)

  VastaaPoista
 3. kirjottasin enemmän ja hymiöt puuttuu ku iki ihana terrori kani söi pöytäkoneen näppiksen johdon poikki...mut ihana kuulla onnistuneesta reissusta ja ihanaa ku hiukset kasvaa taas...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jopas on toimelias Kani ;) Kiitos kannustuksesta <3

   Poista