torstai 14. helmikuuta 2013

Ystävänpäivä ja pertsaterapiaa

Ihan tähän alkuun haluan toivottaa teille jokaiselle tukijalleni oikein onnellista ystävänpäivää! Omani on alkanut ainakin todella onnellisesti, sillä minulla ei ole oksettavaa oloa. Olen aivan ihmeissäni miten voinkaan päästä tällä kertaa näin helpolla vai tuleeko tämän sanottuani vielä takapakkia - toivottavasti ei.
Eilen illalla tuli vain etovaa oloa vaikka edellisen tiputuksen jälkeen olin kammottavissa oksetusoloissa. HIPHEI!
Lääkkeitä kyllä uppoaa vinhaan tahtiin mutta parempi vain pitää paha olo poissa kuvioista. Tänään lääkkeeni koostuvat seuraavista:
1x Emend
6 x Primperan
2x Granisetron
4x Kortisoni
1x Neulasta
1x Somac
Onhan siinä jo melkonen kasa nappeja.
 
Aloin ottamaan toissapäivänä taas peruukkiterapiaa. On se jännä miten peruukin vain kaivaa uudelleen ja uudelleen esiin ja toivoisi sen juuri sillä kerralla sopivan paremmin. Jostain syystä alan tottumaan pertsakuvatukseeni ja olen päättänyt ottaa pertsan laivalle mukaan. Haluaisin vähän vaihtelua tälle karvattomalle päälaelle. Tässä hieman fiiliksiä pertsaterapiastani:
 
Pertsaterapiaa
 
Sain eilen syöpäklinikalta taas uusia lippulappusia mukaan tulevista tutkimusajoista. Maaliskuussa minulta otetaan taas sydämen gammakuvaus kun uusi herceptinjakso alkaa ja haluamme varmistaa, ettei sydämessäni ole vieläkään esteitä herceptinin antamiselle. Viimeksi näytti ainakin pumppaavan mallikkaasti joten samaa toivomme vastedes. :)
 
Tähän väliin minulla ei olekaan muuta mielenpäällä, joten tulen taas kirjoittelemaan kun ajatuksia pulpahtaa mieleeni. Mukavaa ystävänpäivää kaikille. Muistakaa kertoa rakkaillenne kuinka tärkeitä he ovat <3

10 kommenttia:

 1. Hyvää ystävänpäivää <3
  Pertsa on tosi hieno ja erittäin tyylikäs!

  Kata

  VastaaPoista
 2. Olet aivan kuin se entinen ,Nunnuliina ,kohtahan se omakin on tällainen ,mutta ihan kaunis olet kaljunakin ,etkä varmaan olisi sitä voinut kokeilla ,ilman tätä sairautta ! Tsemppiä Sinulle ja hyvää ystävänpäivää !

  VastaaPoista
 3. Sinoot tosi kaunis pertsalla ja ilman! Jos en tietäisi niin enpä uskoisi tuota Pertsaks :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Näiden kommenttien saattelemana uskaltaudun varmaan näyttäytymään pertsan kanssa julkisesti.

   Poista