keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Ruokaaruokaaruokaa!

Fysioterapiassa käyty - HALLELUJA!
Kireyttä oli kertynyt todella paljon ja imusuonet vain naksuivat äänekkäästi kun fysioterapeutti runnoi kättä takaisin ruotuun. Sainpas vihdoin aikaiseksi mennä. Seuraava aika on sitten kahden viikon kuluttua.

Oireita ei ole liiemmin ollut. Hampaatkin "mahtuvat" taas suuhun ja uusia oireita ei ole ilmaantunut väsymystä lukuunottamatta. Päiväunia tulee siis otettua entiseen tapaan. Pientä makuhäikkää on ollut havaittavissa mutta ei niin radikaalia että se olisi estänyt herkuttelua - se on todistettu. Laitankin teille esimerkkiä parin edellisen päivän menusta:
Lihapiirakkaa, nakkeja, hampurilaista, ranskalaisia, lisää lihapiirakkaa, lisää nakkeja ja lisää hampurilaista. Terveellistä vai mitä? Olen minä salaattiakin syönyt - reilusti - mutta ei taida muutamat pupunrehut enää  auttaa näissä rasvapumppauksissa. Kuinka siis saada itsensä ruotuun kun mieliteot ovat hallitsemattomat?
Sitä vain jotenkin uskottelee itselleen että sytot ovat kaiken takana eikä niille vain MAHDA MITÄÄN! Kauankohan voin vedota sytoihin? Kyllähän niiden vaikutus saattaa kestää vaikka lopun ikää - aivan varmasti.
(Välitunnustus: tällä hetkellä suu täynnä jäätelöä)

Näitä tilanteita varten on kuitenkin hyvä omistaa yksi hullu naapuri joka raahaa lenkille pahimmassakin tuiskussa polttamaan lihikset ennen kuin ehtivät tarttua kiinni. Tänään saldona 1h 10 min lenkki täyttä tuiskua josta olen äärimmäisen ylpeä. Kunto kesti vaikka valitusta riitti.

Nyt olen lenkin jälkeen sen verran väsyinen että heittäydyn pitkäkseni. Oikein mukavaa päivänjatkoa teille kaikille <3

6 kommenttia:

 1. Ihana naapuri...kumpa jokaisella olisi moinen.
  Kyllä noin rankkojen hoitojen jälkeen on lupa herkutella....syödä mitä mieli tekee....:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tässä saa naapuria välillä kiitellä että potkii vähän persuksille :) <3

   Poista
 2. heh..toi pupu sai ehkä hiukan hymyilyttään...siispä kerron mitä mulle tapatu eilen silloin tosin ei hymyilyttänyt..asun olosuhteiden pakosta "ahtaasti 7v pojan kans" kaksiossa..olkkariin ei mahdu sänkyä ja poika toki omistaa makkarin kokonaan..ite nukun ilmapatjalla tai nukuin,eiliseen asti...meillä myös ihana "terroristi" luppakorva kani mökö,joka on osaks päivästä vapaana "kuten valitettavasti eilenkin ku imuroin"...mökö kait suuttu ku nostin hänen koppiiaan kesken kauneusunien...kani loikki olkkariin ja ku lopetin imuroinnin istu tyhjällä patjalla syötyään kämmenen kokosen reijän patjaan :) eli se siittä mun "sängystä" ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ja anteeksi kirjotusvihreet ;) oon pari yötä nukkunut parin tunnin unilla kirjaimellisesti :D eli silmät on ku kanilla..ristissä :D

   Poista
  2. Voi pikku terroripupua! :D Tämähän tosin tietää vain sitä että nyt sinun TÄYTYY ostaa itsellesi parempi ja ennen kaikkea kestävämpi sänky ;)

   Poista
  3. myytäsköhän missään kanin kuonokoppia..täähän syö kaikki mikä ei oo rautaa :D

   Poista