perjantai 4. tammikuuta 2013

Kortisoniboosti kello 04.00

Ja näin kortisoniboosti on jälleen saapunut keskuuteemme. Kun kello löi neljä aloin ilmeisesti pyörimään sängyssä heräämisen tyyliin niin että koira tuli ja lipaisi naamasta kertoakseen että "herätään vaan".
Hetkellisesti alkoi koiran ja kissan aamuöinen show joka sai lopun klo 04.30. Päätin yrittää unta vielä uudestaan tuloksetta. Nousin sitten kuuden aikaan laittamaan sämpylätaikinaa kohoilemaan. Jännityksellä jään odottamaan onko päiväyksen taakseen jättänyt kuivahiiva vielä käyttökunnossa.
Siskoni kolme pientä pirpanaa ovat meillä yökylässä ja jokainen nukkuu vielä kuin tukki - omani mukaan lukien. En onneksi ole onnistunut herättämään heitä näillä aamuöisillä boosteillani.

Muita oireita ei vielä ole tämän boostin lisäksi ilmaantunut paitsi vatsa alkaa taas reagoimaan lääkkeiden määrään. Otin varmuuden vuoksi jo Somacin, Visibliniä jugurtin kera sekä yhden Imodium tabletin. Nähtäväksi jää olisiko nämäkin pitänyt aloittaa jo pari päivää sitten. Todennäköisesti :)

Tänään on tiedossa varsin mukava päivä. Lähdemme naperoiden kanssa ihastelemaan naapurin lehmiä mikäli mitään äkkioloja ei minulle ilmaannu. Illalla on sitten tiedossa ravintolaruokaa ja äärimmäisen hyvää seuraa vertaissiskojeni kanssa. Eipä voisi päivä oikeastaan paremmin mennä :)

Siispä toivotan täten kaikille taas oikein ihanaa päivää <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti