sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Aurinko Aurinko!!

IHANA AURINKO!
Niin onnellista on herätä siihen kun aurinko paistaa silmiin. Tulee niin keväinen olo heti jo sängyssä. Peltolenkit ovat olleet nyt suosiossa tämän ihanan valoilmiön ansiosta.
 
 
Olot on olleet mitä parhaimmat kunhan vain olen saanut ottaa "kauneusunet" tarvittaessa. Päiväunet kyllä kuuluvat lähes poikkeuksetta jokaiseen päivääni ja siltikin illalla uni tulee jo kymmenen aikaan. Se kenties kertoo siitä ettei tässä nyt ihan normaaleilla vesillä vielä liikuta.
 
Perjantaina oli ihana päivä. Yksi vertaisistani vei minut "turistikierrokselle" Hyvinkään uuteen kauppakeskukseen. Tuli tehtyä pieniä löytöjä ja parannettua maailmaa.
Turistimatkamme ehdottomin kohokohta oli "Ilmaisia pikakampauksia" -piste jossa suunnittelimme istuvamme pokkana kaljuina tuoleihin ja sanovamme tytöille: "Loihtikaa mitä ihanin arkikampaus" ;)
Siinä olisikin ollut tytöillä työnsarkaa....
Syömään mennessä saimme joukkoomme myös kolmannen kaltaisemme ja tunnelma parani aina vaan. Se on niin uskomatonta miten vertaissiskot voivatkin tuntua sellaisilta ystäviltä jotka olisin tuntenut aina, vaikka olemme nähneet vasta pari kertaa. Ja aika loppuu aina kesken....
 
Tämä oli tällainen pikapäivitys koska mitään ihmeellistä ei tosiaan ole suuntaan eikä toiseen tapahtunut. Ajatuksetkin ovat pysyneet jotakuinkin "järkevinä" joten mitään laajoja tunneskaaloja ei näihin muutamaan päivään ole mahtunut. Siispä tulen kirjoittamaan lisää kun on enemmän asioita mielenpäällä.
 
Nauttikaa auringosta ihanaiset <3


8 kommenttia:

 1. Huomaatko, aurinkokin iloitsee kanssasi♥
  Mukavia tuollaiset ystävät. Tietävät mistä puhut, saman kokeneena.
  Aurinkoista sunnuntaita sinulle!

  VastaaPoista
 2. Pikakampaus = pesu ja vahaus :D
  Olisi siinä ollut teilläkin hyvät ilmeet... ;)
  Kiva kuulla, että voit hyvin <3

  T. Kata

  VastaaPoista
 3. Tulin vain sanomaan että todellakin olen nauttinut näistä keleistä, mitä nyt ensin mahataudin sairastin :D. Mut nyt oon kolmena päivänä käynyt lumikenkäilemässä umpihangessa, ihanaa <3

  VastaaPoista